Всі категорії
Додати товар

Сироватка на основі олійки для розгладження та роз'яснення шкіри abeille royale...

999 грн
Опис

ЛЮБІ ДІВЧАТА! НЕ ТРЕБА ПИТАТИ НАЯВНІСТЬ, ЯКЩО Є ОГОЛОШЕННЯ — Є У НАЯВНОСТІ!
🥰👍🏻

Виключно оригінал.💯
Флакон повний на 60%, не достає 40%.
Дівчата, хочу, щоб ви памʼятали: жоден бренд не розташовує засіб під край флакону, завжди є «простір». Тому тут олійки мінімум 60%, це максимально враховано у вартості.
Ідеальна нагода скористатися не за усі гроші мира професійним засобом від преміального бренду, що дійсно дає користь і результат.
Об’єм: 15 мл. 
Ціна на сайті Notino 3216 грн. 

Доторкніться до розкоші, подаруйте собі ідеальний догляд. Guerlain Abeille Royalle — вдосконалена олія-сироватка з дивовижно легкою консистенцією. Guerlain Advanced Youth Watery Oil створена за унікальною рецептурою. Це пишнота олії, легкість лосьйону та сила ніжної сироватки.
Тонізувальна олія виготовлена з використанням технології Dynamic BlackBee Repair. Вона містить мед чорної бджоли, ексклюзивний королівський мед, маточне молочко та інші цінні продукти бджільництва з островів Корсика, Ікарія і Уессан. Advanced Youth Watery Oil запобігає клітинному нейростарінню, відновлює зв’язки між нервовими клітинами та шкірою, продовжуючи молодість. Екстракт мирту в складі — потужний антиоксидант, освіжає колір обличчя і омолоджує шкіру.
95% натуральних інгредієнтів, паковання, що повністю перероблюється, миттєве зволоження і наповнення шкіри цінними компонентами, повітряний медовий аромат. Цей засіб — досконалість.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Нішева Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?