Всі категорії
Додати товар

Олія жожоба, натуральний рідкий віск (марокко) 400 грн

400 грн
Опис

Виробництво: AL ASILLE, Марокко.
Паковання: скло, 60 мл.
Олія з Марокко. Олія жожоба забезпечує оптимальний догляд за всіма типами шкіри. Надає шкірі рівний і гарний колір, ідеально доглядає за шкірою обличчя, шиї та декольте. Олія жожоба дуже популярна в косметології, історія його застосування налічує тисячоліття. Бувши потужним природним консервантом, воно може зберігатися роками, не втрачаючи своїх властивостей. Його знайшли під час розкопок у єгипетських пірамідах, і водночас воно залишалося досить якісним. У косметиці воно слугує натуральним консервантом для косметичних препаратів та інших олій. Унікальна олія, що не має собі рівних за хімічним складом. Його називають рослинним воском, за складом і властивостями воно аналогічне спермацету. Багата на вітаміни А, D і Е, ця ніжна олія регенерує клітини шкіри, містить воскоподібну речовину, яка схожа на колаген. Вона також містить жирні кислоти омега 6 і 9, Docosanol, яка має противірусну дію та відновлює пошкоджені клітини шкіри. Велика кількість антиоксидантів борються з передчасним старінням, ця олія допомагає оживити похмуру шкіру, забезпечуючи необхідну вологу, даючи змогу шкірі регенерувати й омолодити себе.
Олія жожоба — природно ніжний продукт, що не подразнює, що робить його ідеальним для будь-якого типу шкіри; балансує жирну шкіру, заспокоює чутливу шкіру, зволожує суху шкіру.
Олія жожоба належить до базових олив, містить воскові ефіри, близькі за складом до шкірного жиру людини, що дає змогу їй добре вбиратися, навіть у разі жирного типу шкіри.
Олія жожоба має густу, насичену консистенцію. Тому в чистому вигляді зазвичай використовується тільки на невеликі проблемні зони: зона зморщок, гусячих лапок, брилів, носо-губного трикутника, лущені зони шкіри, потріскані губи; або як маска на все обличчя на 15 хвилин, яку потім змивають водою. Для щоденного догляду його змішують з іншими базовими оліями (авокадо, мигдальним), можна додавати до косметичних засобів, знімати макіяж, зміцнювати нігті та волосся.
Ця олія з гарними протизапальними властивостями, вона застосовується у разі почервоніння та запалень шкіри під час дерматитів, нейродерміту, сверблячки псоріазу, прищів, екземи. Сприяє загоєнню акне та наривів, має приголомшливі властивості в лікуванні вугрів аж до повного їх знищення, захищає від впливу УФІ та впливу погодних умов
Можна використовувати для запобігання та лікування розтяжок. усуває ознаки целюліту на тілі, дає гарні результати під час лікування запалення суглобів.
Олія жожоба надзвичайно ефективна для догляду за волоссям і шкірою голови: відновлює структуру та об'єм волосся, прискорює його ріст, усуває лупу та оздоровлює шкіру. Восок, що міститься в ньому, огортає, захищає й оновлює волосся, надає йому природного блиску та сили. Для усунення лупи та надання здорового блиску волоссю потрібно втерти в них олію на ніч, а потім його змити.
Внимание! Індивідуальна нестерпність олії жожоба виникає вкрай рідко. Під час використання вперше проведіть тест на зап'ястку.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • 60мл
Класифікація:
Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?