Всі категорії
Додати товар

Натуральна олія лавандова для обличчя масажна зволожуюча rosense

675 грн
Опис

Натуральна Олія для обличчя, шиї, зони декольте та тіла Rosense на основі олії лаванди – це унікальний засіб, розроблений спеціально для догляду за шкірою обличчя, шиї, зони декольте та тіла. Його формула, збагачена натуральними інгредієнтами, дозволяє досягти максимального зволоження, живлення та омолодження шкіри.
Олія лаванди - це альтернатива хімічним засобам для боротьби з пігментними плямами, має властивості відбілювання та освітлення шкіри, допомагає поліпшити її тон і текстуру, надає шкіру, що розгладжує дію. Крім того, масло лаванди має протизапальні властивості, що робить його ідеальним для використання на сухій, лущиться і жирній, схильній до прищів шкіри. Ця універсальність пов'язана, з одного боку, з тим, що вона допомагає потіснити шкідливі мікроорганізми та налагодити природний баланс мікрофлори. А з іншого сприяє регенерації клітин та відновленню шкіри, роблячи її гладкою та зволоженою надовго зберігаючи молодість та красу.
Олія для обличчя ідеальна як масажна олія і для anti age масажу гуаша з ліфтинг ефектом. Антивікова олія допомагає покращити кровообіг та обмін речовин у шкірі, зміцнити стінки судин, зменшити зморшки та підтягнути овал обличчя. Його легка текстура забезпечує комфортне нанесення та швидке вбирання, не залишаючи жирної плівки на шкірі. Підходить для будь-якого типу шкіри. Лаванда - це аромат спокою, що усуває перезбудження, плаксивість та істеричні реакції.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Матуюче Живлення Тонізуюче
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?