Всі категорії
Додати товар

Nefertiti. rose shea butter. 100g. нефертіті. трояндове масло ши. 100г

649 грн
Опис

Масло ши з трояндовою олією

Масло каріте добувають з горіхів дерева ши. Масло ши в основному містить жирну та олеїнову кислоти, а також вітамін Е. Це робить його популярним засобом для догляду за шкірою, оскільки воно зволожує та захищає шкіру. Масло ши глибоко проникає в шкіру, а його активні інгредієнти ефективно захищають її від зневоднення та утворення зморшок, чудово живлячи її.

Трояндова олія

Трояндова олія є ідеальним засобом для догляду за шкірою, містить вітаміни А і С, бета-каротин, лікопін, омега-6 і омега-9 жирні кислоти. Підходить для всіх типів шкіри. Вміст ненасичених жирних кислот підтримує і покращує еластичність і зволоженість шкіри. Протизапальні та антибактеріальні властивості допомагають боротися з жирною шкірою та формують ефективний засіб для лікування акне. Його інгредієнти розгладжують шкіру та зменшують тонкі лінії та зморшки, тому трояндова олія є ідеальною олією проти старіння.

Масло ши з трояндовою олією

Завдяки поєднанню олії ши і трояндової олії ця суміш містить багато активних інгредієнтів.

Масло ши з трояндовою олією для загоєння ран

Антисептична дія масла ши з трояндовою олією допомагає при невеликих ранах і шкірних інфекціях. Суха шкіра після втирання цієї суміші пом’якшується і позбавляється від сверблячки. Це масло утворює захисну плівку на шкірі і запобігає проникненню бактерій.

Масло ши з олією троянди для масажу

Ця суміш є відмінним засобом для масажу; дає чудовий розслабляючий ефект, а шкіра стає ніжною та шовковистою.

Масло ши з трояндовою олією для волосся та шкіри голови

Якщо шкіра голови суха, рекомендується нанести трохи олії ши з трояндовою олією на кінчики пальців і помасажувати ними шкіру голови. Якщо у вас дуже сухе волосся, нанесіть цю суміш і на нього. Використовуйте це лікування один раз на тиждень ввечері; інакше ваше волосся стане жирним.

Масло ши з трояндовою олією для догляду за шкірою після ванни

Після ванни або душу нанесіть це масло на ще вологу шкіру. Суміш покриває шкіру захисним шаром на весь день, зберігаючи її пружною та бархатистою.

Розслаблююче масло ши з трояндовою олією

Частка трояндової олії в олії ши як ефірної олії має розслаблюючу дію на наші почуття, тому чудовий аромат троянди в поєднанні з маслом ши створює приємне ароматне відчуття.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
healt...
healthpyramyde
Супер-продавець
77% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?