Всі категорії
Додати товар

Оригінал guerlain orchidee imperiale oil олійка для обличчя

7300 грн
Опис

Guerlain Orchidee Imperiale Oil

30 мл
Запакований
батч-код 2D01
термін до квітня 2027

Перший крок на шляху до досконалості — використання олії Guerlain Orchidee Imperiale Oil, яка чудово доглядає за шкірою, робить її ніжною і сприяє появі чарівного сяйва. Запорука неперевершеної ефективності косметичного продукту — його склад.

Він містить комплекс з декількох десятків рослинних компонентів, які забезпечують глибоке живлення епідермісу.

Головним активним інгредієнтом є орхідея.

Засіб вирізняється відновлювальними і зміцнювальними властивостями. Він сприяє пружності, еластичності, привабливості шкірного покриву, який потребує якісного догляду. Після нанесення на обличчя олія швидко вбирається, не створює відчуття жирності та забезпечує моментальний тонізувальний ефект.

Спосіб застосування: олію наносити вранці та ввечері, перед використанням сироватки. Розподілити по шкірі обличчя, натискаючи руками на щоки і чоло.
Помістіть пальці на щелепу і почніть переміщати їх вгору до щік, завершуючи надавлюванням протягом трьох секунд. Повторіть цей же рух, починаючи від нижньої частини чола і піднімаючись до верхньої.
Помістіть вказівний палець на верхню губу, а середній на нижню. Натисніть обома пальцями протягом трьох секунд, відпустіть і почніть переміщати пальці у напрямку до вуха.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Золотистий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Нішева Органічна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?