Всі категорії
Додати товар

Масло олійка для обличчя conserving beauty conserve you face oil

470 грн
Опис

Оригінал! Нова!
⚖️ 30 мл
❗️4 шт в наявності
❌ замість 2100 грн

Масло олійка для обличчя conserving beauty conserve you face oil

захищає та заспокоює шкіру. Ця нежирна олія для обличчя легко вбирається у шкіру, заспокоюючи почервоніння, захищаючи шкіру від зовнішніх пошкоджень та вирівнюючи текстуру шкіри.

Розроблений для захисту шкіри за допомогою розкішної суміші олій, олія насіння конопель, блакитної пижми, бісаболол та олія какаї живлять і зволожують шкіру, надаючи їй сяйва з відтінком роси. Ця легка текстура обволікає шкіру захисною вуаллю від синього світла та стресових факторів навколишнього середовища завдяки унікальному інгредієнту Blue Oléoactif, який згодом зменшує гіперпігментацію. Для всіх типів чутливої ​​шкіри, яким потрібно трохи більше дбайливої ​​обробки, вам сподобається додавання вітаміну Е, який допомагає заспокоїти роздратування та зняти почервоніння. Пропонуючи набагато більше, ніж просто сенсорні відчуття, хоч і це теж добре, масло для обличчя Conserve You Face Oil миттєво пожвавлює шкіру і захищає її в довгостроковій перспективі.

Як використовувати
Акуратно вмасажуйте 2-3 краплі в очищену шкіру, уникаючи прямого влучення в очі. Для досягнення найкращих результатів наносите щодня вранці, щоб захистити шкіру протягом дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?