Всі категорії
Додати товар

Омолоджувальна олія з ретинолом byoma sensitive retinol oil

1200 грн
Опис

Це ніжне, але ефективне лікування на основі ретинолу на олійній основі призначене для чутливої шкіри та для тих, хто вперше використовує ретинол. Ультразаспокійлива, легка олія швидко вбирається в шкіру, захищаючи шкірний бар'єр, водночас помітно покращуючи тон і текстуру шкіри, зокрема пом'якшуючи появу тонких ліній і зморшок і видимих пор, водночас освітлюючи шкіру

Ця клінічно перевірена олія створена з нашими бар'єрними ліпідами, гідроксипінаколона ретиноатом (вітаміном А) і скваланом. Легка олія захищає бар'єрну функцію шкіри, надаючи вам усі переваги лікування ретинолом без жодних вад.

Протестовано та схвалено дерматологами, не містить спирту та запашників, підходить для веганів і не тестується на тваринах.

Клінічно доведено

— Підвищення пружності шкіри
— Зменшення нерівностей шкіри
— Зменшення тонких ліній та зморшок
— Зменшення чутливості шкіри
— Підтримка шкірного бар'єра
– Освітлення шкіри
– Зменшення почервоніння
— Підвищення еластичності шкіри

Сформульовано на основі багатого бар'єрними ліпідами олії сої, насіння соняшника та моркви. Розроблено для протидії негативним ефектам, зазвичай пов'язаним із використанням вітаміну А. Гарантує, що потужні переваги досягаються без звичайного подразнення або сухості, знижуючи чутливість шкіри та захищаючи її бар'єрну функцію.

+ Вітамін А

+ Сквалан

Наносьте 4-6 крапель як частину вечірнього догляду за шкірою.
Акуратно втирайте в шкіру до повного вбирання. Почніть повільно (2-3 рази на тиждень) і збільшуйте використання в міру розвитку толерантності.
Зберігати в прохолодному, темному місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?