Всі категорії
Додати товар

Кумкумаді - чудо масло для обличчя

270 грн
Опис

Масло кумкумаді 25 мл - давня знайома аюрведична формула, чудотворним чином діє на шкіру і значно покращує її стан, з лікувальним ефектом.

Кумкумаді – одна з найсильніших омолоджувальних засобів Аюрведі.

Це найвикористовуваніша формула краси в аюрведі, що буквально творити чудеса.
Олія Кумкумаді при регулярному використанні:
- видаляє прищі, плями, рубці та зморшки,
- робить шкіру сяючою та красивою,
- регенерує шкіру, повертає їй пружність та еластичність,
- сприяє швидкому відлущуванню старих клітин шкіри,
- стимулює зростання нових здорових клітин,
- при тривалому застосуванні допомагає повністю позбавитися шрамів, плям, розтяжок, слідів від акне та повертає шкірі здоровий зовнішній вигляд.

Основні інгредієнти:
Kesar (Crocus sativus) Шафран. Manjishta (Rubia Cordifolia) Марена. Mulethi (Glycyrrhiza glabra) Лакриця. Daru Haridra (Berberis aristata) Барбарис остистий. Молоко Dugdha. Till Thaila (Sesame oil) Кунжутна олія.

Аюрведичне масло Кумкумаді виробляється в Індії, в штаті Керала, за класичним рецептом із натуральних інгредієнтів.
Компоненти олії - аюрведичні трави, відомі своїм потужним антиоксидантним впливом, а також інтенсивно вирівнюючі та покращуючі текстури шкіри та колір обличчя. Ефективність препарату досягається сукупністю активних препаратів. екстрактів цілющих трав.

Основний компонент формули - шафран, що віками використовується індійські красуні.
Олія Кумкумаді є на 100% натуральним продуктом. Рослини, що входять до складу олії, крім шафрану та кунжуту, зібрані безпосередньо у дикій природі. Шафран, кунжутна олія та молоко отримані традиційним способом фермерських господарствах Індії.

Спосіб застосування: невелика кількість олії наноситься на чисту шкіру кілька разів на тиждень. Для максимальної ефективності можна наносити щодня та залишати на ніч. Можна також додавати краплю олії у щоденну порцію звичного для Вас крему. Результати застосування олії Кумкумаді та крему з додаванням цієї олії стають помітні за кілька днів.

Звертаємо вашу увагу - масло Кумкумаді складається виключно з натуральних компонентів, у ньому допускається природний облог. Рекомендується струшувати пляшечку з олією перед використанням. Олія не має побічних ефектів і однаково корисна для всіх типів шкіри, включаючи комбінований.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?