Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Вода міцелярна 400 мл

110 грн -10% 100 грн
Опис

Вода міцелярна інтенсивно зволожуюча 400 мл(для сухої та чутливої шкіри)

Міцелярна вода заспокійлива (для сухої, жирної та комбінованої шкіри) 400 мл

♥️Міцелярна вода заспокійлива, 400 мл
Міцелярна вода ніжно очищає шкіру, видаляючи забруднення та шкірне сало, водночас глибоко живлячи шкіру. Збагачений заспокійливими інгредієнтами, які заспокоюють і пом'якшують суху та чутливу шкіру, продукт забезпечує делікатний догляд.
Активний компонент міцелярної води – міцели – це мікроскопічні сполуки, які вловлюють навіть найменші забруднення. Вони виводять шкідливі речовини, не пошкоджуючи ліпідну структуру шкіри, зберігаючи її комфорт і м'якість. Міцелярна вода допомагає тонізувати шкіру та підтримувати її еластичність.
Комплекс Біолін захищає від шкідливих зовнішніх впливів, відновлюючи природний захисний бар'єр шкіри, допомагаючи зменшити почервоніння та подразнення.
Пантенол – стимулює регенерацію клітин, глибоко живить шкіру та усуває подразнення. Допомагає отримати здорову та сяючу шкіру.

РЕЗУЛЬТАТ: Знімає макіяж одним рухом. Шкіра залишається зволоженою, зменшуючи почервоніння та сухість.

💙Вода міцелярна інтенсивно зволожуюча Hydra Therapy 400 мл
Міцелярна вода м'яко очищає шкіру. Легко видаляє макіяж, бруд та шкірний жир, а також глибоко зволожує шкіру. Мікроскопічні міцели видаляють забруднення зі шкіри без подразнення.

Міцелярна вода зволожує та живить шкіру, надаючи їй відчуття молодості та енергії. Hydromanil TM має тривалий подвійний зволожуючий ефект. Зменшує лущення та втрату вологи. Шкіра стає м'якою та гладкою, при цьому зменшується сухість та стягнутість шкіри. Міцелярна вода допомагає тонізувати шкіру та зберегти еластичність шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tania4567
tania4567
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була