Всі категорії
Додати товар

Міцелярна вода для обличчя lancome eau micellaire confort

445 грн
Опис

ЛЮБІ ДІВЧАТА! НЕ ТРЕБА ПИТАТИ НАЯВНІСТЬ, ЯКЩО Є ОГОЛОШЕННЯ — Є У НАЯВНОСТІ!
🥰👍🏻

Виключно оригінал.💯
Флакон майже повний, не достає 15%, трохи подряпалася фарба на флркончику, це максимально враховано у вартості.
Ідеальна нагода скористатися не за усі гроші мира професійним засобом від преміального бренду, що дійсно дає користь і результат.
Об’єм: 200 мл. 
Ціна на косметичних сайтах від 799 грн. 

Ніжна і розкішна міцелярна вода для обличчя створена професійною командою досвідчених майстрів елітного французького бренду спеціально для дбайливого догляду за вашим шкірним покривом. Завдяки своїй унікальній формулі і компонентам природного походження вона забезпечує м'яке очищення, перетворює шкіру, робить її гладенькою і оксамитовою, дарує приємне відчуття комфорту і свіжості.

Засіб Lancome Eau Micellaire Confort максимально дбайливо розчиняє і видаляє частинки декоративної косметики, надлишки себуму, пил та інші забруднення, не провокуючи водночас пересушування епідермісу і подразнення. Трояндова вода забезпечує потужну омолоджувальну, тонізувальну і заспокійливу дії, усуває запалення, оптимізує роботу сальних залоз, активізує процеси відновлення та регенерації. Екстракт акації створює захист від деструктивних агентів навколишнього середовища, інтенсивно пом'якшує і насичує клітини достатньою кількістю молекул цілющої вологи.

Спосіб застосування: змочіть ватний диск Eau Micellaire Confort. Очистіть обличчя від макіяжу з його допомогою. Повторіть з новим ватним диском, поки ватний диск не стане повністю чистим.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?