Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

La roche posay effaclar вода міцелярна

690 грн -2% 680 грн
Опис

Тільки оригінал.Франція
Ультраміцелярна вода EFFACLAR м’яко очищає шкіру .
Міцели в поєднанні з гліцерином видаляють 98% основи з першою бавовною для оптимальної ефективності зняття макіяжу, без відчуття висихання.
Збагачена  гліцерином , ця міцелярна вода Effaclar забезпечує надзвичайно заспокійливе відчуття та допомагає зволожити шкіру, зменшуючи тертя під час нанесення.
Формула на основі термальної води La Roche Posay забезпечує заспокійливі та антиподразнювальні властивості. Ця вода природно багата селеном, мікроелементом з антиоксидантними властивостями, який забезпечує глибоке полегшення чутливої ​​шкіри.
Жирна та чутлива шкіра отримує  задоволення від  щоденного видалення макіяжу завдяки заспокійливій та ефективній стороні цього міцелярного лосьйону. Більше немає відчуття стягнутості та почервоніння.
Очищаюча міцелярна вода Effaclar не містить мила, барвників, спирту та парабенів, що гарантує  максимальну толерантність  для чутливої ​​шкіри. Без змивання очищає епідерміс. Його формула протестована під дерматологічним та офтальмологічним контролем на чутливій шкірі та очах. Очищаюча міцелярна вода Effaclar Ultra
доступна  у  великій економічній пляшці  для зручного використання вдома та в  невеликому форматі  , щоб ви могли брати її всюди з собою на вихідних, у відпустку, у подорожі, в літаку тощо.
Формула протестована дерматологами та офтальмологами контроль на чутливій шкірі та очах.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 400мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна
Продавець
kudriavceva
kudriavceva
Супер-продавець
Тернопіль
88% виконаних замовлень
Була