Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір joko blend міцелярна вода з гиалуроном і tink освіжаючий тонік годжі

150 грн -14% 130 грн
Опис

Набір засобів, флакони майже повні. детальніше про розповім в особистому листуванні Два засоби за символічною ціною, продаю через непотрібність. Кошти заслуговують уваги! Приємний дизайн і ефект! 1. Освіжаючий тонік для обличчя Ягоди Годжі-Вітамін А Tink 200 мл Освіжаючий тонік для Tink™ делікатно і ніжно очищує шкіру і відмінно готує її до подальших косметичним процедурам. Щоденне використання тоніка дарує шкірі приємну свіжість, зволоження і здорове сяйво, не залишаючи відчуття стягнутості і липкості. Підходить для всіх типів шкіри. Очищення та тонізування – важливий етап при догляді за шкірою обличчя. Незамінним засобом для цього є освіжаючий тонік для обличчя Tink™, збалансована формула якого містить екстракт ягід годжі, вітамін А і лінолеву кислоту. Засіб тонізує і відновлює оптимальний гідроліпідний баланс після вмивання, очищає шкіру від залишків косметики і забруднень. Екстракт ягід годжі приємно зволожує, вирівнює тон, відновлює сяйво і свіжість шкіри. Вітамін А і лінолева кислота мають пом'якшувальні й протизапальні властивості, підвищують пружність епідермісу. Як результат - м'яка, сяюча шкіра! Особливості освіжаючий тонік для обличчя Ягоди Годжі-Вітамін А Tink 200 мл: підходить для щоденного використання; відновлює оптимальний гідроліпідний баланс після вмивання; без ефекту стягання, липкості і дискомфорту; ефективно видаляє забруднення і залишки макіяжу; сприяє звуженню пор, підвищує пружність епідермісу; має приємний свіжий аромат. Характеристики Вік: 18+ Термін придатності: 24 місяці, 6 місяців після відкриття Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі від +5 до 25 С° По типу шкіри: для всіх типів шкіри, для нормального типу шкіри Об'єм: 200 мл Бренд: Tink Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, запалення, надмірна сухість шкіри. Спосіб застосування: нанесіть тонік на ватний диск і ретельно протріть шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Потім нанесіть зволожуючий крем або сироватку. Підходить для щоденного використання вранці та ввечері після очищення шкіри. Склад (INCI) Aqua Lycium Barbarum (Goji) Extract Glycerin Propylene Glycol Linoleic Acid Tocopheryl Acetate Retinyl Palmitate PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Allantoin Sodium Hyaluronate Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin 2. Міцелярна вода з гіалуронової кислотою Joko Blend 200 мл Міцелярна вода на основі гідролата лаванди і гіалуронової кислоти м'яко очищає шкіру від забруднень і макіяжу, зволожує, тонізує. Ефективно видаляє навіть стійкий макіяж з обличчя, очей і губ. Гідролат лаванди усуває сухість і роздратування, сприяє звуженню пор. Гіалуронова кислота має глибокий зволожуючий ефект, допомагає зберегти молодість шкіри. Не містить парабенів, SLES, SLS. Підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Описание Мицеллярная вода с гиалуроновой кислотой Joko Blend 200 мл
Мицеллярная вода – средство для очищения кожи и снятия макияжа. Средство не содержит парабенов, в основе ее состава гиалуроновая кислота и гидролат лаванды. Увлажняет, устраняет раздражения, сужает поры. Обладает антиоксидантными свойствами, помогает продлить молодость кожи на долгие годы. Выравнивает кожный рельеф, восстанавливает упругость. Хорошо очищает кожные покровы, обладает бактерицидным действием. Устраняет высыпания, раздражения, воспалительные процессы и зуд. Освежает, при регулярном использовании уменьшает выраженность возрастных признаков. Средство обладает приятным запахом, который сохраняется на коже после его использования.

Характеристики
Возраст: без возрастных ограничений
Срок годности: 24 месяца, 6 месяцев после открытия
Условия хранения: хранить в сухом, защищенном от солнечного света месте при температуре от +5 до 25 С°
По типу кожи: для всех типов кожи
Объем: 200 мл
Бренд: Joko Blend
Противопоказания: индивидуальная непереносимость компонентов, воспаления, чрезмерная сухость кожи.
Способ применения: нанести средство на ватный диск, деликатно удалить загрязнения и макияж. При необходимости смыть водой.

Стан: Задовільний
Колір:
  • Блакитний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Призначення:
Тонізуюче Зволоження
Продавець
b_nata_b
Closed
Токмак
0% виконаних замовлень
Була