Всі категорії
Додати товар

М'який гель для вмивання rovectin skin essentials conditioning cleanser (175 мл)

540 грн
Опис

Ніжний очищуючий гель для вмивання з нейтральним pH 5.7 від Rovectin, корейського виробника гіпоалергенної косметики з зеленим складом. Підходить всім типам шкіри, включно з чутливою, в якості другого етапу очищення та ранкового засобу для вмивання; комфортний для чоловіків з роздратованою шкірою внаслідок частого гоління, безпечний для ніжної шкіри дітей і підлітків. НЕ містить парабенів, силіконів, алкоголю, мінеральних мастил, ефірних олій, барвників і віддушок.

Рекомендовано для:
- м'якого очищення шкіри від пилу і бруду, надлишків себуму, залишків макияжу і сонцезахисних засобів завдяки безпечному ПАР з жирної кислоти кокосової олії (Disodium Cocoamphoacetate).
- підтримки необхідного рівня зволоження і турботи про захисний бар'єр шкіри під час вмивання, не залишаючи почуття стягнутості або сухості після завдяки гіалуроновій кислоті, екстракту центелли азіатської та багатьох амінокислот.

Об'єм: 175 мл, повний розмір.
Термін придатності: 05.02.2026 (на фото з датою - засіб зі старої поставки)

Повний склад:
Water, Glycerin, Sodium Cocoyl Alaninate, Lauryl Hydroxysultaine, Lauryl Glucoside, Quillaja Saponaria Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Acrylates/​- C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Coco-Betaine, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Myristoyl Glutamate, Protease, Butylene Glycol, Propanediol, Benzyl Glycol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Citric Acid, Sodium Chloride.

Оплата і доставка:
100% передплата на картку монобанку.
Доставка (за рахунок покупця): Нова Пошта, Justin, Meest; або зустріч у Харкові (м. Пушкінська).
Відправлення: протягом 1 дня після оплати товару.
ПОДАРУНОК: 1 пробник у кожній посилці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?