Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла cerave foaming cleanser, 236 мл

350 грн
Опис

Переваги продукту
Глибоко очищає пори та освіжає вигляд.
Не містить ароматизаторів, сульфатів і парабенів.
Зберігає цілісність ліпідного шару.
Запобігає подразненню та стягнутості.
Підходить для проблемної шкіри з акне.

Як діє?
Пінка м’яко та ефективно видаляє забруднення та зайвий себум. Комплекс з основних для шкіри керамідів (1, 3, 6-II) сприяє зміцненню природного захисного бар’єру, надає обличчю посвіжілого й доглянутого вигляду. Гіалуронова кислота підтримує необхідний рівень вологи. Ніацинамід заспокоює та пом’якшує, захищає від сухості, лущення та подразнення.

Б’юті-поради
У вечірньому ритуалі догляду можете вдатися до подвійного очищення, щоб напевно прибрати з обличчя все зайве та максимально звільнити пори. Перед використанням пінки зніміть косметику гідрофільною олією — ідеальним засобом для проблемної та жирної шкіри. Вона не тільки видаляє найстійкіший макіяж, але й активно розчиняє сальні пробки. Подвійне очищення — запорука сяйливої та здорової шкіри без акне.

Склад товару
Інтенсивно очищувальний гель для обличчя та тіла CeraVe Foaming Facial Cleanser для нормальної та жирної шкіри, 236 мл
Aqua / Water, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propanediol, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Niacinamide, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hyaluronate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin.

Як використовувати
Інтенсивно очищувальний гель для обличчя та тіла CeraVe Foaming Facial Cleanser для нормальної та жирної шкіри, 236 мл
Спіньте невелику кількість гелю у вологих долонях. Нанесіть піну на вологе обличчя. Ніжно помасажуйте та змийте великою кількістю води.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize