Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання жирної та акне шкіри o hui clinic science deep medi-cleansing foam...

1220 грн
Опис

Лінія Clinic Science 3+1 для вирішення проблем шкіри, спричинених надмірним виділенням себуму, для жирної та подразненої шкіри.

O HUI Clinic Science 3+1 Step — це експертна та професійна лінія, для домашнього догляду, яка очищає шкіру, створює здоровішу шкіру, очищаючи стан шкіри з проблемами шкіри.

O HUI Clinic Science Deep Medi Cleansing Foam (функціональна косметика для вугрової шкіри)

Перший крок 3+1 Clinic Science, який допомагає жирній та подразненій шкірі отримати чистий колір обличчя. Збагачений екстрактом шкірки мандарина, екстрактом чеджу бореаліс макіно, екстрактом шкірки білої верби та саліциловою кислотою для зменшення появи вугрів. Спеціальний аплікатор, що входить у комплект, допомагає ретельно втирати зерна піни всередині пор, щоб позбутися шкірного сала та чорних крапок.

Спосіб застосування: достатньо змочити обличчя теплою водою. Візьміть необхідну кількість продукту за допомогою аплікатора, що входить до комплекту, і спініть достатню кількість піни, масажуючи обличчя м’якими круговими рухами. Масажуйте круговими рухами в місцях, де шкірне сало та чорні крапки надмірні, щоб забезпечити додатковий догляд для делікатного очищення. Ретельно промити водою.

. Застереження: будьте особливо обережні, щоб уникнути контакту з очима, бо у складі є салицилова кислота. Якщо частинки що є в пінці потрапили в очі, промийте їх проточною водою і не тріть. Якщо вони залишились всередині очей, зверніться до лікаря.

• Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість продукту на ватний тампон і добре спіньте. Нанести на обличчя масажними рухами та ретельно змити водою.

• Ефективність/ефект: Допомагає зменшити появу прищів на шкірі.

У подарунок 🎁:
Аплікатор для вмивання
Пінка для вмивання 40мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
120 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Антиакне Матуюче Живлення Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?