Всі категорії
Додати товар

Kiehl's ultra facial hydrating concentrated cleansing bar концентроване очисне мило, 30 г.

300 грн -17% 250 грн
Опис

Kiehl's Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar Концентроване очисне мило, 30 г.

Цена 250 грн.

Зроблено в США

Термін придатності: Мартен 2025 г.

Зволожувальне мило для обличчя, яке утворює кремоподібну піну та живить шкіру під час очищення.

Зволожуйте шкіру під час очищення за допомогою концентрованого очисного мила Kiehl's Ultra Facial Hydrating Cleansing Bar. Це ультрам'яке мило для обличчя, створене на основі відновлюваного сквалану та льодовикового глікопротеїну, має тверду кремову текстуру, яка ефективно видаляє забруднення, зберігаючи водночас водний бар'єр шкіри. Відчуйте шкіру, яка почувається насиченою, чистою та комфортною.

Як використовувати:

Щоб використовувати, намочіть маску для обличчя й нанесіть піну на руки, поки вона не почне пінитися, й акуратно помасажуйте піну на вологій шкірі. Потім змийте теплою водою та промочіть м'яким рушником. Використовуйте до 2 разів на день перед вашим звичайним доглядом за шкірою. Підходить для нормальної та сухої шкіри.

Kiehl прагне кращого майбутнього: це мило для обличчя на 99% біорозкладне та містить уп'ятеро менше води, ніж традиційні очисні засоби для обличчя*. Він також виготовлений з екологічно чистих інгредієнтів, як-от відновлюваний сквалан і льодовиковий глікопротеїн. Ця маска для обличчя не містить мила, ароматизаторів і мінеральних олив.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Нормальна Суха

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?