Всі категорії
Додати товар

Вітамін с у порошку the ordinary 100% l-ascorbic acid powder, 20 г

390 грн
Опис

Вітамін С в порошку канадського бренду The Ordinary — 100% водорозчинна аскорбінова кислота, яка підсилює дію засобів базового догляду, допомагає усунути ороговілий шар клітин і делікатно освітлити пігментні плями. В результаті систематичного використання продукту ви позбудетеся від докучливих запалень і подразнень, а обличчя придбає рівний фарфоровий тон.

Аскорбінова кислота нормалізує водний баланс епідермісу, відбілює веснянки, сонячні, темні та вікові плями. Вітамін С виводить зі шкіри токсини, захищає її від негативних факторів навколишнього середовища і сприяє виробленню колагену, що додає пружність. Вітамін С у порошку гарно доповнює дію доглядових засобів з вітамінами А, Е або феруловою кислотою. З The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder обличчя набуває свіжий і квітучий вигляд.

Спосіб застосування: змішайте невелику кількість вітаміну С з іншим препаратом для догляду, щоб отриманого продукту вистачило рівно на одне застосування. Нанесіть на очищене обличчя вранці або ввечері. Якщо ви використовуєте порошок вранці або вдень, після використання нанесіть на шкіру засіб з SPF для захисту від виникнення пігментних плям. Вітамін С не можна комбінувати з продуктами, що містять Niacinamide і EUK134.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Об'єм:
20 мл
Тип шкіри:
Комбінована
Інгредієнти:
Вітамін Е

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?