Всі категорії
Додати товар

Glow kit — доглядовий набір із 4 мініпродуктів

3900 грн
Опис

Ідеальне рішення на шляху до бездоганної шкіри — набір для повноцінного б'юті-догляду з 4 кроків. У разі регулярного використання засобу підвищують рівень колагену, освітлюють, зволожують і усувають наслідки впливу ультрафіолету, роблячи шкіру здоровою, свіжою та сяйливою.

*Шаг ************** ******* ******** (20 мл)
Гідрофільна олія для глибокого очищення та зволоження — засіб для вмивання з оптимальним слабокислим pH, який м'яко, але ретельно прибирає забруднення, не порушуючи бар'єрної функції шкіри.

*Шаг ******** ****** *********** **** (20 мл)
Пілінг для обличчя потрійної дії. Засіб містить 10% гліколевої та саліцилової кислот, ензими папаї та мікрогранули бамбука, що оновлюють шкіру; ретинол, гіалуронову кислоту, провітамін В5 і вітамін Е, які зволожують, розгладжують дрібні складки та зморшки, звужують пори, роблять пігментні плями менш помітними, покращує текстуру та тон шкіри, роблячи її рівною та гладкою.

*Шаг ************* **** ***** (50 мл)
Балансувальний кислотний тонер з pH 3,5, що забезпечує делікатне оновлення з потужним ефектом. Засіб містить 6% гліколевої кислоти та 2% ніацинаміду, завдяки чому помітно згладжує дрібні складки та зморшки, звужує пори, вирівнює неоднорідний тон шкіри, чистої, свіжої та зволоженої.

*Шаг **************** 3D *********** (15 мл)
Інтенсивний зволожувальний крем робить шкіру м'якою, еластичною та здоровою на вигляд. Суперконцентрована антивікова формула містить антиоксидант — вітамін С, який освітлює шкіру, зменшуючи її гіперпігментацію, стимулює синтез колагену та підвищує еластичність, а перламутрові мікрочастинки надають їй приголомшливого сяйва.

У наявності є вся продукція **********!! Доставка Новою поштою упродовж 3 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Об'єм:
15 мл 20 мл 50 мл
Призначення:
Антивікове Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?