Всі категорії
Додати товар

М'яка гідрофільна олія pyunkang yul deep cleansing oil

675 грн
Опис

Активні інгредієнти: Олії, Рослинні екстракти, Центела азійська
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Від чорних цяток, Очищення, Очищення пор
Об'єм: 290 мл
Вік: 15+, 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

М'яка гідрофільна олія Pyunkang yul Deep Cleansing Oil розчиняє та видаляє найстійкіший макіяж без шкоди для шкіри. Активи косметичного продукту очищають пори, вирівнюють тон/мікрельєф, нормалізують вироблення себуму, зволожують, живлять, відновлюють шкіру.
У складі продукту ретельно відібрані та сертифіковані EWG (0-2) компоненти, визнані безпечними для використання.
М'які очисні ПАР (екстракти листя мильнянки) й екстракт портулаку сприяють делікатній очищувальній дії, не викликаючи подразнення й не залишаючи відчуття стягнутості після вмивання.
Олія жожоба та насіння соняшника витягують і абсорбують забруднення з пор, роблять поверхню шкіри м'якою та шовковистою.
Інтенсивне зволожувальне дейтсевіє продукту зумовлене вмістом гіалуронової кислоти, пантенолу й алантоїну. Гіалуронова кислота, як магніт, здатна притягувати та утримувати велику кількість молекул води, і, завдяки своїй маленькій молекулярній масі, проникає в глибокі шари епідермісу, що зумовлює пролонговане зволоження. Пантенол зміцнює захисні функції шкіри та утримує вологу, у такий спосіб нормалізує гідроліпідний баланс епідермісу, підтримуючи оптимальний рівень вологи в шкірі. Алантоїн інтенсивно зволожує й заспокоює шкіру.
Склад насичений комплексом натуральних олій, до якого входять олії авокадо, макадамії, солодкого мигдалю й інші, що мають пом'якшувальну дейтсвію й допомагають наситити шкіру необхідними корисними речовинами.
Формула продукту збагачена потужними заспокійливими компонентами, як-от чайне дерево та центела азійська, які в тандемі допоможуть зняти подразнення й усунути запалення. Центела Азійська також відома як Тигрова Трава вирізняється потужними загоювальними та протизапальними властивостями.
Екстракти коптису та зеленого чаю чудово тонізують шкіру, також заспокоюють і заряджають її життєвою енергією.
Гідрофільна олія має рідку рідку цукристу консистенцію, легко ковзає шкірою, і під час зіткнення з водою миттєво перетворюється, емульгається в ніжне молочко. Засіб не залишає плівки після очищення, не має запаху.
Спосіб застосування: олія нанести на суху шкіру обличчя, помасажувати впродовж 1-2 хвилин, змити водою. Настати до вмивання вашим звичайним засобом для вмивання (пінка, гель, мило).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
300 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?