Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Lancome bi -facil non oily instant cleanser двофазний засіб для зняття макіяжу з очей і губ

200 грн -25% 150 грн
Опис

Lancome Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser — Sensitive Eyes Двофазний засіб для зняття макіяжу з очей і губ, 30 мл

Цена 150 грн.

Зроблено у Франції

Термін придатності: Жовтень 2023 р.

Це високоефективний двофазний лосьйон, створений для делікатного зняття макіяжу з очей, зокрема водостійкого. Має гіпоалергенну формулу, прекрасно підходить навіть для жінок із чутливими очима, а також для тих, які носять контактні лінзи.

Двофазний засіб складається зі світло-синьої оливної та світло-блакитної водної основ. Його легкий квітковий запах практично невловний. До складу лосьйону входять: гліцерин, вітамінний комплекс, молочні протеїни, екстракт мигдалю та меду, пом'якшувальні та зволожувальні компоненти, що дають змогу швидко очищати шкіру навколо очей, видаляючи макіяж будь-якого типу, водночас діючи дуже ніжно, надаючи шкірі еластичність і м'якість. Після використання цього продукту не залишається відчуття сухості та стягування, олія залишає легку захисну плівку, яка практично не відчувається на чутливій шкірі повік.

Цей лосьйон представлений у стильній красивій прозоро-блакитній пляшечці, прикрашеній рельєфом троянди (символ бренда Lancome). Так само трояндою прикрасили та кришечку бульбашки.

Спосіб застосування

інтенсивно струсити, нанести лосьйон ватним тампоном або серветкою круговими рухами на місця, що вимагають очищення, потім видалити.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Об'єм:
30 мл