Всі категорії
Додати товар

Японський набір: гідрофільна олія dhc з насадкою-сюрпризом міньоном

340 грн
Опис

‼️Об‘єм: 30 мл.

💫Легко знімає навіть стійкий макіяж, включаючи водостійку туш.
💫Не сушить шкіру, підтримуючи оптимальний гідроліпідний баланс.
💫Очищує пори, перешкоджає їх закупорці.
💫Рекомендується всім типів шкіри.
💫Легко змивається водою, економна витрата.
💫Виготовлено на основі натуральних компонентів.
Не містить барвників, ароматизаторів, парабенів, мінеральних олій чи продуктів нафтопереробки.
💫Має приємний сюрприз - насадку на кришечку одного з міньонів.

Гідрофільна олія Deep Cleansing Oil від DHC – один із найпопулярніших продуктів. Прекрасно очищає шкіру від забруднень, перешкоджає закупорці пір, видаляє навіть стійкий макіяж, включаючи водостійку туш. Має легкий аромат оливкової олії. Чи не пересушує шкіру. Готує її для подальших процедур.

Гідрофільна олія DHC Deep Cleansing Oil містить цінну оливкову олію першого холодного віджиму Extra Virgin Olive Oil, Flor de Aceite, отриману з органічно вирощених оливок в Іспанії. Ретельно зібрані плоди подрібнюють за допомогою традиційного кам'яного млина. Крім того, до складу доданий вітамін Е та екстракти "трав краси": розмарину та солодки. Рослинні олії на відміну від мінеральних не забивають пори шкіри, не стягують її та не залишають відчуття сухості та плівки.

Японський догляд за шкірою відрізняється від звичного нам. Насамперед, це системний підхід, що включає чотири етапи: очищення та видалення макіяжу, умивання, нанесення лосьйону та нанесення крему, емульсії або сироватки. Рекомендується перші два тижні використання застосовувати масло вранці та ввечері. Надалі масло можна використовувати лише ввечері, коли потрібне ретельне очищення шкіри від макіяжу.

Рекомендоване застосування: Нанесіть олію на сухі долоні, трохи зігрійте олію та масажними рухами розподіліть по сухій шкірі обличчя. Якщо потрібно зняти туш, проведіть кілька разів зверху вниз не розмазуючи. Змийте теплою водою. Після рекомендується вмитися засобами для вмивання на мильній основі.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Золотистий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?