Всі категорії
Додати товар

Holy land phytomide foaming gel cleanser холі ленд очищуючий гель для сухої шкіри...

180 грн
Опис

💲150 мл у фірмовій - 1150 грн.

🍶 Розпив з об'єму 500 мл:

25 мл - 180 грн.
50 мл - 330 грн.
100 мл - 650 грн.

💚 Holy Land Phytomide Foaming Gel Cleanser - очищуючий гель для регулярного застосування та зняття макіяжу, шкірного жиру та забруднень. Завдяки щадній формулі гель можна використовувати для зняття макіяжу з очей і губ. Підійде для використання як жінками, так і чоловіками. Рекомендований для догляду за сухою, а також віковою шкірою.

Активні компоненти:

🌼 сечовина та екстракт ромашки - заспокоюють, прибирають подразнення, зволожують, прискорюють загоєння пошкоджених ділянок шкіри;

🌱 екстракт манжетки звичайної - захищає шкіру від вільних радикалів, перешкоджає пошкодженню волокон колагену, підтримує шкіру пружною, пригнічує запалення, вирівнює тон шкіри;

🌿 екстракт плюща та хвоща - стимулюють оновлення шкіри, освітлюють пігментацію та виводять надлишок вологи, чим зменшують набряки.

⚙️ Спіньте невелику кількість гелю у долонях і нанесіть на вологу шкіру. Помасажуйте протягом 1-2 хвилин і змийте теплою водою. Залишки гелю зніміть за допомогою лосьйону HL Alcohol Free Face Lotion. Потім нанесіть сироватку або зволожувальний крем. Рекомендується використовувати не частіше 2 разів на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Другой
  • 50мл
  • 100мл
  • 150мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?