Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання bioaqua horse ointment з кінським маслом 100 г🧡

140 грн
Опис

Властивості: Ніжне молочко для вмивання при контакті з водою утворює густу пишну піну, яка ідеально очищає шкіру обличчя від макіяжу, бруду, пилу та жиру. Крім очищення молочко-піна зволожує і заспокоює шкіру.

Склад: В склад входить Гамамеліс Віргінський, який славиться своєю здатністю заспокоювати, зволожувати і живити шкіру. Відмінно підтягує її і додає тонус. Соссюрея – надає антисептичну дію, що вирівнює тон шкіри, розгладжує зморшки і захищає її від негативного впливу навколишнього середовища.

Результат: Після вмивання шкіра стає гладкою, зволоженою і з'являється відчуття чистоти і свіжості. Відмінно підходить, як для ранкового вмивання, так і для процедур перед сном, щоб очистити шкіру. Після застосування можна робити маски або просто нанести сироватку і крем на обличчя.

Спосіб застосування: Намочіть обличчя, невелику кількість молочка нанесіть на руки, розподіліть по обличчю і помасажуйте отриманою піною, змийте теплою водою. Промокніть обличчя і нанесіть сироватку і крем для обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?