Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Очищаюча пінка для шкіри з акне antibac premium acne cleansing foam dr. oracle 180ml

579 грн
Опис

М’який очищаючий засіб, допомагає видалити надлишки шкіряного жиру і відмерлі клітини, не сушить шкіру.

Насичені і щільні бульбашки ніжно діють на шкіру, зменшують подразнення.

Містить 1,8% саліцилової кислоти, яка м’яко розчіплює шкіряний жир і забруднення шкіри, підходять для шкіри, схильної до акне.

Збагачений екстрактом амаранту хвостатого і екстрактом кореня Ulmus Davidiana, які омолоджують чутливу шкіру і покращують її текстуру.

Основні діючі інгредієнти:
1. Пантенол – при збільшенні синтезу ліпідів шкіри її бар’єрна функція покращується, рани загоюються швидше. Крім того пантенол стимулює проліферацію фібробластів і рапіталізацію шкіри, що теж сприяє загоєнню шкіри. Пантенол покращує проникність шкіри для різноманітних речовин.
2. Екстракт центели азіатської – володіє антиоксидантними і протизапальними властивостями. Активізує регенерацію шкіри, прискорює відновлення пошкоджень, стимулює виробіток колагену і еластину, підвищує гладкість і пружність шкіри.
3. Екстракт портулака - в косметиці надає сильну протизапальну і антибактеріальну дію, прискорює процес загоєння ран і запалень, заспокоює подразнену і схильну до алергії шкіру, пом’якшує її.
4. Екстракт квітів Дамаської троянди – екстракт допомагає утримувати вологу в шкірі, живить і пом’якшує її, позбавляє від лущення. Зменшує вираженість мімічних зморшок, зміцнює тургор шкіри, підтягує овал обличчя, бореться з проявами куперозу, надає шкірі гладкість і освіжає колір обличчя.

Підходить для всіх типів шкіри.

Об´єм: 180мл

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
80% виконаних замовлень
Була