Всі категорії
Додати товар

Слабокислотний гель для вмивання cosrx low ph good morning gel cleanser 20 мл

205 грн
Опис

Слабокислотний гель для вмивання COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser має протизапальну і антисептичну дію на шкіру обличчя з ефектом відлущування ороговілих клітин, м’яко очищає, не провокує зневоднення, лущення, подразнення, відчуття стягнутості, чудово видаляє надлишки шкірного себума і омертвілі клітини, даруючи відчуття чистоти, зволоженості і комфорту на весь день. Регулярне використання пінки допоможе підтримувати близький до рН 5,0 ~ 6,0 баланс шкіри, зробить її м’якою і пружною.

Масло чайного дерева, що входе до складу пінки є найпотужнішим антисептиком, і володіє гарною протизапальною, бактерицидною, протигрибковою, противірусною і ранозагоювальну дію. Завдяки цим властивостям, його активно використовують в догляді за жирною і проблемною шкірою обличчя, яка страждає від появи прищів, і іншого роду гнійничкових висипань. Ефективно справляється з будь-якими запаленнями і подразненнями шкірних покривів, в найкоротші терміни усуває почервоніння і свербіж, а також сприяє очищенню шкіри, витягаючи гній з уражених ділянок.

ВНА-кислота регулює вироблення шкірного сала, має протизапальні і антибактеріальні властивості: здатна зняти запалення і усунути почервоніння на шкірі. Підійде власникам жирної, комбінованої і проблемної шкіри. Буде активно допомагати в боротьбі з акне і вуграми.

Пінка розроблена спеціально для проблемної, жирної та комбінованої шкіри.

Рекомендовано для ранкового очищення шкіри.

Застосування: невелику кількість засобу спінити з малою кількістю води. Нанесіть, отриману піну на вологу шкіру обличчя, масажними рухами. Після вмивайтеся теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Об'єм:
20 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?