Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Гідрофільна олія rice water bright light cleansing oil the face shop.

500 грн -10% 450 грн
Опис

Делікатно видалити фарбувальні пігменти, які входять до складу декоративних косметичних засобів, а також м’яко очистити ніжну шкіру обличчя та підготувати її до подальшого догляду — усе це до снаги ефективній гідрофільній олії Rice Water Bright Light Cleansing Oil від фахівців компанії The Face Shop.

Переваги продукту

Косметичний засіб ідеально підходить для комбінованого чи жирного типу шкіри. Олія створена на основі натуральних інгредієнтів та має такий вплив на шкіру:

зменшує прояв вікових змін;

освіжає, живить і пом’якшує;

інтенсивно зволожує та поліпшує природний захисний бар’єр.

Як діє?

До складу косметичного засобу увійшов екстракт рису, багатий на мінерали й амінокислоти. Основний компонент продукту працює над активізацією обмінних процесів, мінімізує кількість зморщок і запобігає їхній подальшій появі. Олія делікатно очищає шкіру, відновлює її еластичність і робить рівномірним колір обличчя.

Що враховувати під час використання?

Перед застосуванням струсніть флакон. Ніжними рухами наносьте олію на обличчя. Помасажуйте, щоб поліпшити процес розчинення залишків макіяжу та умийтеся водою кімнатної температури.

Як використовувати ?
Нанести на сухе на обличчя і шию, трохи помасажувати сухими, а потім вологими руками, після цього масло перетворитися в легке біле молочко. Змити залишки масла теплою водою.

Об'єм 150 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
malaroma
Sonyaa
Супер-продавець
Львів
73% виконаних замовлень
Була