Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання з щіточкою з екстрактом персика, 150 мл

310 грн
Опис

Пінка-мус із щіточкою для вмивання з екстрактом персика Sersanlove - має м'яку та еластичну силіконову щітку для масажу, щоб очистити і помасажувати обличчя. Насичена та ніжна піна, безперешкодне очищення шкіри, що робить шкіру більш гладкою та підтягнутою після очищення, ефективне видалення макіяжу, змивання надлишків олії та бруду з поверхні та поповнення вологи у шкірі, згладжування пір та підтримання зволоження шкіри.

Основні інгредієнти:
✔️Екстракт персика - ефективний у ролі антивікового компонента, стимулює відновлення пошкоджених шкірних тканин, нормалізує гідролпідний баланс, попереджає передчасне в'янення шкіри, має антиоксидантну активність, захищаючи від ультрафіолету та впливу вільних радикалів.
✔️Амінокислоти - відновлюють структуру тканин епідермісу, зміцнюють волокна, роблять шкіру більш щільною. Підтримують цілісність епідермісу, надають еластичність та пружність.

Спосіб застосування:
Вмийте обличчя теплою водою. Натисніть спрей до появи піни. Малюйте круги на шкірі за допомогою щітки, одночасно очищаючи її та масажуючи. Пінка має покрити все обличчя. Вмийте обличчя теплою водою, щоб на обличчі не залишалася пінка. Помийте щітку з метою безпечного подальшого використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?