Всі категорії
Додати товар

Ніжна пінка для вмивання з низьким ph celimax relief madecica ph balancing foam...

395 грн
Опис

Ефективно і делікатно усуває всі види забруднень та залишки макіяжу. При цьому низький рівень pH 5.5 не сушить і не стягує шкіру, не подразнює та допомагає шкірі залишатися зволоженою. Celimax Derma Nature Relief Madecica pH Balancing Foam Cleansing має ніжну кремоподібну текстуру, яка легко збивається в повітряну пінку. Склад засобу безпечний, не містить барвників та ароматизаторів, має приємний аромат міксу ефірних масел.

Активні компоненти:

Гідролат зеленого чаю – має зволожуючі і протизапальні властивості. Покращує структуру і рельєф епідермісу, усуває сліди стресу і втоми, відмінно тонізує і підвищує захисні функції, зміцнює стінки кровоносних капілярів. Присутні проантоціанідіни в складі, діють як антиоксиданти і уповільнюють процеси старіння.
Комплекс центелли азіатської зі своїми ізолятами – оздоровлює і омолоджує епідерміс, заспокоює запалення і подразнення, відновлює пошкодження і усуває набряки. Володіють сильними антиоксидантними властивостями, знижують негативний вплив УФ-променів на шкіру, покращують мікроциркуляцію крові.
Алантоїн – забезпечує протимікробну і протизапальну дію. Прискорює процеси загоєння і відновлення тканин, пом’якшує і зволожує, заспокоює подразнення, почервоніння і свербіж.
Ефірні масла апельсина, грейпфрута, лаванди, камфори, бергамоту, герані – мають лікувальну дію, відновлюють живильний баланс шкіри та покращують еластичність і м’якість.
Спосіб застосування:
Невелика кількість засобу збити з водою на долонях до утворення щільної піни, нанести на шкіру обличчя, шиї і декольте, розподілити м’якими масажними рухами. Ретельно змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?