Всі категорії
Додати товар

La mer the cleansing foam очищувальна пінка 125 млт

1580 грн
Опис

Країна походження:США
Клас:преміальна
Стать:для жінок
Інгредієнти:натуральний склад
Область застосування:для обличчя
Опис
Пінка для вмивання La Mer - розкішний подарунок американських косметологів. Цей продукт був розроблений для того, щоб якісно очистити ніжну жіночу шкіру. Засіб ідеально підійде дівчатам з будь-яким типом епідермісу. Він протестований найкращими дерматологами Сполучених Штатів, не викликає алергічних реакцій.

Особливості та характеристики очищає пінки
La Mer - це завжди гарантія якості. Дія пінки направлена на глибоке очищення шкіри. Цей засіб виконує ряд важливих функцій:

захищає обличчя;
освіжає і додає тонус;
насичує киснем;
усуває пігментні плями;
позбавляє складочок і прищиків;
видаляє забруднення;
додає здорового блиску і сяйва.
Пінка також здатна нормалізувати баланс води в організмі, поліпшити загальний стан шкіри і роботу сальних залоз. Навіть в спекотні дні обличчя сяятиме молодістю і красою.

Склад і результати після застосування
Deconstructed Waters - комплекс, який був розроблений дерматологами бренда для активного впливу на епідерміс. Компоненти у вигляді перлів і водоростей насичують шкірний покрив необхідними мінералами. Шкіра виглядає свіжою та підтягнутою. Підвищується пружність, поліпшуються захисні функції. Використовуючи пінку щодня, ви побачите, як вирівнявся мікрорельєф шкіри, а сама вона стала приємною на дотик. Зручний флакон дозволяє регулювати кількість засобу, а легкий і ненав'язливий аромат піднімає настрій.

Згорнути
Як використовувати
Легкими масажними рухами нанесіть пінку на вологу шкіру обличчя. Додайте води, щоб створити піну. Ретельно змийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Білий
Розмір:
  • 125мл
Класифікація:
Елітна
Об'єм:
125 мл
Тип шкіри:
Всі типи