Всі категорії
Додати товар

Гідрофільні засоби для вмивання revuele

150 грн -10% 135 грн
Опис

💚Засіб для вмивання гідрофільний антиоксидантний з екстрактом зеленого чаю💚
Антиоксидантний гідрофільний очищувач - це ніжний гель, який видаляє залишки макіяжу та забруднення шкіри, забезпечуючи необхідне зволоження та антиоксидантний захист шкіри обличчя. Екстракти зеленого чаю та м’яти мають потужні заспокійливі властивості. Вони демонструють вагомі докази того, що допомагають покращити зовнішній вигляд пошкодженої сонцем шкіри. Цей продукт підходить для чутливої шкіри

💜Засіб для вмивання гідрофільний омолоджуючий з лавандовою водою💜
Омолоджуючий гідрофільний засіб для вмивання — це ніжний гель, який видаляє залишки макіяжу та забруднення шкіри, одночасно забезпечуючи важливе зволоження та омолоджуючий вплив на шкіру обличчя. Лавандова вода та коріандр м'яко очищають суху та зрілу шкіру. Завдяки своїм природним заспокійливим властивостям вони позбавляють шкіру від втоми, стресу та тьмяності. Цей продукт підходить для сухої шкіри з ознаками передчасного старіння.

🧡Засіб для вмивання гідрофільний очищ. з екстрактом цитрусових🧡
Purifying Hydrophilic Cleanser — це ніжний гель, який видаляє залишки макіяжу та забруднення шкіри, одночасно забезпечуючи необхідне зволоження та підтягування шкіри обличчя. Екстракт цитрусових в поєднанні з медом глибоко очищає шкіру; запобігає появі темних плям, розширених пор і жирного блиску. Цей продукт підходить для жирної, проблемної шкіри, схильної до появи прищів і розширених пор.

💙Об'єм - 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
liliy...
liliya.pankratova
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?