Всі категорії
Додати товар

Mario badescu scin care acne facial cleanser очисний гель для проблемної шкіри обличчя, 177 мл.

660 грн -11% 590 грн
Опис

Mario Badescu Scin Care Acne Facial Cleanser, 177 ml
Mario Badescu Очисний гель для проблемної шкіри обличчя, 177 мл.

Ціна 590 грн.

Зроблено в США

Mario Badescu Acne Facial Cleanser — це ефективний косметичний продукт, який спеціально розроблений для боротьби з акне та пігментними плямами. Саліцилова кислота, що входить до складу, у поєднанні з заспокійливими рослинними екстрактами (Алое Вера, ромашки та чебрецю) сприяє значному поліпшенню зовнішнього вигляду Вашої шкіри, очищаючи обличчя від прищів і оновлюючи шкіру, водночас підтримуючи її нормальний життєвий баланс.

Засіб підходить як для нормальної, так і для жирної або комбінованої шкіри, рекомендується використовувати один/два рази на день. Можна використовувати гель так само для менш проблемної шкіри як профілактику та глибоке очищення шкіри двічі на тиждень.

Спосіб застосування:

Нанесіть гель на вологу шкіру обличчя. Ніжно вмасуйте круговими рухами та залиште на 1-2 хвилин для ефективнішого впливу засобу, потім ретельно змийте теплою водою. Після застосування гелю для вмивання Mario Badescu Acne Facial Cleanser рекомендовано використовувати відповідний тонік і крем. Якщо продукт потрапив в очі, ретельно промийте їх водою.

Обміна, повернення і торга НІТ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?