Всі категорії
Додати товар

Глибоко очисний гель для жирної схильної до вад шкіри обличчя й тіла cerave

40 грн
Опис

Глибоко очисний гель
для схильної до вад
шкіри обличчя й тіла CeraVe♻️

♻️Мініатюрки по 5 мл
✅Сроки до 04.2025
💳Ціна — 40 грн

Делікатний, але ефективний очисний гель CeraVe, що не містить запашників, барвників і спирту*, має збалансований pH, глибоко очищає шкіру обличчя й тіла, видаляючи бруд і надлишковий себум, не залишаючи відчуття стягнутості, сухості або дискомфорту та не ушкоджує захисний бар'єр шкіри.

Очисна пінна формула містить саліцилову кислоту, ніацинамід і геєритову глину, що допомагають боротися з вадами шкіри, видалити надлишок себуму, а також запобігти появі нових вад шкіри.
Як і всі інші засоби бренда CeraVe, містить три важливі для шкіри кераміди, що допомагають підтримувати захисний бар'єр.

Глибоко очисний гель для схильної до вад шкіри обличчя й тіла очищає пори, видаляє надлишки себуму та зменшує прояви недосконалостей, зміцнюючи захисний бар'єр шкіри.
Очисна формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), саліциловою кислотою й ніацинамідом, видаляє надлишки себуму та зменшує прояви недосконалостей, зміцнюючи природний захисний бар'єр шкіри.

*не містить етанолу

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 5мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче