Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Японское увлажняющее гидрофильное масло rohto mentholatum hada labo gokujyun...

655 грн
Опис

Об'єм 200 мл Країна виробник Японія

Батч код 3E2 (Дата виробництва 5/2023 Термін придатності до 05.2026)

Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil - гідрофільна олія для зняття макіяжу на основі 2-х типів гіалуронової кислоти, чистої оливкової олії та олії ши. Чудово змиває всі види макіяжу з обличчя, очей та губ. навіть стійкого, ефективно видаляє СПФ-засоби, робить шкіру чистою і залишає чудове почуття свіжості. Завдяки своєму розкішному складу масло має чудові зволожуючі властивості, сприяє утримуванню вологи в клітинах і регулює гідробаланс. Крім того, масло розчиняє і надлишки шкірного жиру, що скупчилися на поверхні шкіри, видаляє і омертвілі клітини, не порушуючи гідроліпідний баланс. Після використання олії шкіра буквально дихає та насолоджується чистотою.

Підходить для будь-якого типу шкіри, може використовуватися для жирної та комбінованої. Олія не робить шкіру жирнішою, не викликає появи подразнень і запалень, не забиває пори.

2 види гіалуронова кислоти забезпечують інтенсивне зволоження шкіри супергіалуронова кислота, сприяє збереженню в шкірних шарах вдвічі більше води на відміну від звичайної формули, а також звичайна гіалуронова кислота, яка залишається в шкірних покривах і забезпечує зволоження.

Масло ши. Цей компонент добре зволожує та пом'якшує шкіру, допомагаючи боротися із сухістю, стягнутістю та лущенням. Воно заповнює нерівності у структурі шкіри, згладжуючи її рельєф і зменшуючи глибину мімічних та вікових зморшок. Олія допомагає впоратися з ознаками в'янення та старіння, підвищити пружність шкіри та покращити її загальний стан.

Оливкова олія чудово зволожує, тонізує, пом'якшує та живить шкіру, підвищує її еластичність і робить більш пружною. Крім того оливкова олія має сильну омолоджуючу дію і активно бореться зі зморшками, розгладжуючи існуючі та перешкоджаючи появі нових. Зникають лущення і
роздратування. Вирівнюється рельєф шкіри. Вона стає ніжною, гладкою та бархатистою. Однією з переваг оливкової олії є те, що вона некомедогенна, тому її можна використовувати і для догляду за комбінованою, проблемною та жирною шкірою.

Не містить: віддушки, барвники, спирту, а також має слабку кислотність, характерну для здорової шкіри.

Спосіб застосування: нанести олію на сухе обличчя сухими руками та злегка помасажувати. Змочити руки водою та знову м'яко помасажувати шкіру до утворення легкої молочної емульсії. Змити водою, після використання олії можна додатково вмитися пінкою для вмивання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл