Всі категорії
Додати товар

Легка гідрофільна олія beauty of joseon ginseng cleansing oil

780 грн
Опис

Легка гідрофільна олія допоможе м'яко, але ефективно очистити шкіру від тонального засобу, сонцезахисту, силіконів та інших забруднень, чинячи захисну дію та не подразнюючи шкіру.

Формула олії містить цінну олію насіння женьшеню, яка чудово відновлює й захищає шкіру від негативного впливу ззовні. Женьшень відомий своїми омолоджувальними властивостями, допомагаючи розпрасовувати мікрорельєф шкіри та підвищувати її еластичність.

Олія зроблена на основі олії соєвих бобів, яку вибрали завдяки своїй легкості, але ефективності в процесі очищення шкіри. Соєва олія допомагає розчиняти надлишки себуму та чорні цятки, видаляти забруднення з поверхні та з пор, чинячи зволожувальну дію на шкіру.

Гідрофільна олія зроблена за типом моцелярної технології — міцели — це частинка, що складається з води та олії. Під час контакту зі шкірою молекули олії притягують і поглинають відходи та залишки макіяжу, як магніт, одночасно насичуючи шкіру вологою.

Усі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання. Засіб протестований дерматологами та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя. Продукт Cruelty-Free не містить компонентів тваринного походження.

Спосіб застосування: Невелика кількість засобу нанесіть на сухе обличчя масажними рухами. Додайте трохи води та продовжте масаж. Змийте теплою водою, а потім використовуйте пінку для вмивання.

210 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?