Всі категорії
Додати товар

Очисний крем-олія для обличчя d'alba white truffle return oil cream cleanser

1575 грн
Опис

Активні інгредієнти: Екстракт білого трюфеля, Токоферол, канадський мед, Олія календули
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Очищення, Зняття макіяжу, зволоження, Підвищення пружності й еластичності
Об'єм: 150 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

White Truffle Return Oil Cream Cleanser є гібридним косметичним засобом, який допоможе ефективно очистити шкіру обличчя від всіляких повсякденних забруднень і декоративної косметики, допоможе впоратися навіть із водостійким макіяжем. Без вікових обмежень. Має олійну консистенцію, яка під час зіткнення з водою і шкірою трансформується в ніжну піну, яка чудово очищає пори та зміцнює шкірний бар'єр. Крім цього, засіб підвищує еластичність епідермісу та повертає йому природне сяйво.

До складу увійшли натуральні біоактивні інгредієнти: екстракт білого трюфеля, токоферол, канадський мед, французька золота глина, олія французької календули.
• Екстракт білого трюфеля містить незамінні амінокислоти, корисні мінеральні солі, магній, протеїни. Він надає комплексний вплив на шкіру, і найкраще його використовувати для інтенсивної профілактики старіння, боротьби з гіперпігментацією і глибокими зморшками.
• Токоферол зменшує глибину зморщок, стимулює синтез колагену, запобігає пігментації, уповільнює прояв вікових змін. Зволожує, сприяє утриманню вологи в шкірі, надає гладкості, тонізує.
• Олія календули (Calendula oil) — універсальний компонент у складі косметичних засобів, який використовується незалежно від типу шкіри. Вона сприяє пришвидшенню регенерації клітин, тому є чудовим засобом у разі вікових змін для омолодження дерми, попередження й розгладження зморщок. Використання компонента покращує та вирівнює кольори обличчя. Косметичні засоби для догляду за жирною та проблемною шкірою обличчя з вмістом олії календули допомагають нормалізувати обмінні процеси та зменшити виділення із сальних залоз, ефективно звужують пори, знімають запалення. А у разі глибокого проникнення в шари дерми речовина дає змогу знизити ймовірність появи прищів і вугрів.
Олія також заспокоює, живить подразнені та чутливі клітини епідермісу, сприяє усуненню лущення й почервоніння.

Спосіб застосування: наносити на сухі шкірні покриви, ніжно помасажувати до перетворення засобу на гель і потім у піну, додати трохи води, продовжуючи масажні рухи, щоб продукт трансформувався в інтенсивнішу піну, ретельно змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?