Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Effaclar, гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри, 50 мл

219 грн
Опис

Effaclar, гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри, 50 мл
Новий, запакований герметично
Термін до 05. 2024р

Effaclar Гель-мус ніжно очищає шкіру завдяки спеціально підібраним для чутливої шкіри інгредієнтам. Усуває забруднення і надлишки шкірного жиру, залишаючи шкіру чистою та свіжою. Містить термальну воду Ля Рош Позе, що зменшує подразнення та заспокоює чутливу шкіру. Не залишає відчуття стягнення. pH рівень 5.5. Не містить мила, барвників, етилового спирту.

Ефаклар Гель-Мус, 50 мл: пінистий гель Effaclar дбайливо очищає шкіру та пори завдяки комплексу компонентів, які м'яко впливають на жирну чутливу шкіру. Ефективно видаляє забруднення, макіяж і шкірне сало.

Формула гелю містить термальну воду La Roche-Posay, завдяки чому підходить навіть для жирної чутливої шкіри. Підвищує ефективність засобів догляду для проблемної шкіри у разі регулярного використання.

Термальна вода La Roche-posay — зволожує, заспокоює шкіру, захищає клітини шкіри від ушкодження під впливом зовнішніх чинників завдяки вираженому антиоксидантному ефекту. Цинк — матує шкіру. Без етилового спирту. Фізіологічний pH. Протестовано на шкірі, схильній до акне. Показання до застосування: жирна чутлива шкіра, схильна до реакції на зовнішні чинники. Може використовуватися в комплексі із засобами догляду для проблемної шкіри, схильної до появи недосконалостей і комедонів (чорних цяток і закупорених пор).

Наложки нема
Безпечна угода безпечна оплата є
Сейф-сервіс від нової пошти є
Олх доставка є

Відправка укрпошта та нова пошта
Відділення чи поштомат

Дивіться також інші мої оголошення

Підписуйтесь та слідкуйте за регулярними оновленнями 🤗

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна
Об'єм:
50 мл