Всі категорії
Додати товар

Graymelin green-light cleansing оil легка заспокійлива гідрофільна олія

855 грн
Опис

Легка заспокійлива гідрофільна олія Graymelin Green-Light Cleansing Оil дбайливо очищає шкіру, ретельно видаляючи забруднення і знімаючи подразнення. Пом'якшує, усуває сухість і лущення, підтримує оптимальний водно-ліпідний баланс.

Гідрофільна олія м'яко видаляє макіяж, пил і надлишки себума, регулює роботу сальних залоз, перешкоджає забиванню пір і появі запалень і чорних крапок. Зміцнює захисний бар'єр, знімає неприємні відчуття і свербіж, робить шкіру менш реактивною. Вирівнює тон обличчя, усуває почервоніння, прискорює процеси загоєння і оновлення.

Під час контакту з водою масляниста текстура засобу перетворюється на ніжне молочко, яке легко змивається водою, не залишаючи відчуття стягнутості.

Основні діючі інгредієнти:

Олія насіння зеленого чаю - антиоксидант, чинить захисну і протизапальну дію, вирівнює тон обличчя, відмінно бореться із запаленнями і регулює вироблення шкірного сала.

Олія морінги пом'якшує шкіру, усуває сухість і лущення. Глибоко зволожує, надає шкірі еластичність, гладкість і пружність.

Олія папайї сприяє швидкій регенерації клітин шкіри, заспокоює і загоює пошкоджений епідерміс.
Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть пару крапель гідрофільної олії на суху шкіру, акуратно помасажуйте обличчя. Додайте трохи води і продовжуйте масажувати, поки олія не перетвориться на молочко. Змийте засіб теплою водою.

400мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 400мл
Об'єм:
400 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?