Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія skin1004 madagascar centella light cleansing oil 200 мл

790 грн
Опис

SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil – це універсальний гіпоалергенний засіб, що очищає, призначений для видалення макіяжу і шкірного жиру. Виготовляється з використанням методу міцели, який добре відомий ефективним видаленням макіяжу та мікро-пилу з обличчя.

Легка очищувальна олія не викликає подразнення на обличчі, а також запалення очей.

Після вмивання не залишає олійну плівку.

Засіб має ефективну очищувальну дію, сприяє глибокому зволоженню шкіри, підтримує оптимальний гідроліпідний баланс шкіри після вмивання, перешкоджає появі відчуття сухості та стягнутості шкіри.

Вплив на клітини шкіри екстракту центели азіатської (67%) дає потужний оздоровчий та омолоджуючий ефект. У її складі домінують: тритерпенові сапоніни; азіатикозид (має найвищу антиоксидантну активність; його метаболіт – азіатикова кислота); мадекасосид (метаболіт – мадекасонова кислота), речовини, які зумовлюють основні фармакологічні ефекти центели азіатської, – це пентациклічні тритерпенові сполуки: азіатикозид, мадекасозід та їх метаболіти.
Завдяки азіатському центелле послаблюється УФ-випромінювання на шкіру, покращується мікроциркуляція і зменшується венозна гіпертензія. Екстракт рослини ефективно захищає стовбурові клітини шкіри від старіння та ранньої смерті, відновлює пошкодження шкіри.

Головні інгредієнти:

Олія насіння соняшника усуває сухість та лущення
Олія плодів оливи містить антиоксиданти та вітамін Е, за рахунок чого прискорюється процес регенерації клітин, а також уповільнюються процеси старіння шкіри.
Олія насіння жожоба створює легкий захисний шар на поверхні шкіри, перешкоджаючи випаровуванню вологи та зволожуючи її.
Олія плодів бергамота бореться з подразненням шкіри та різними висипаннями, нормалізує роботу сальних залоз.
Олія квіток ароматної пеларгонії допомагає впоратися з висипом і лущенням, знімає запалення і лікує обмороження та екземи.
Олія квітів дамаської троянди відновлює тургор тканин і еластичність, тонізує шкіру.
Підходить для всіх типів шкіри, особливо для догляду за чутливою шкірою.

Спосіб використання: Нанесіть засіб на суху шкіру, сухими руками, ретельно промасируйте до розчинення макіяжу чи глибокого очищення шкіри. Вмийтеся теплою водою. І далі очистіть шкіру пінкою чи гелем

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Інгредієнти:
Вітамін Е

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?