Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Заспокійлива пінка для вмивання ac collection calming foam cleanser cosrx 150ml

395 грн
Опис

Пінка для вмивання Calming Foam Cleanser підійде будь-якому типу епідермісу, включаючи чутливий та підлітковий. Має антебактеріальну та заспокійливу дію для подразненої шкіри.

Склад продукту містить 3 види клітин центелі азіатської, вони мають потужну лікувальну, загоювальну та протизапальну дію. Прекрасно працюють у боротьбі з подразненнями та акне, заспокоюють висипання та запалення.

Містить активи: стеаринову кислоту, міристинову кислоту, лауринову кислоту, лавандову олію, олію сосни звичайної, калій кокоат, саліцилову кислоту, азіатикозид.

Компанія розробляє косметику для лікування шкірних проблем, виходячи з потреб кожного типу шкіри. Тому величезну увагу бренд приділяє складу своєї продукції. Метою COSRX є відмова від усього зайвого у складі продуктів та включення лише необхідних натуральних компонентів, які оздоровлюють епідерміс. Таким чином, чутлива шкіра, схильна до висипів, отримує тільки потрібні їй компоненти, що дозволяє уникнути появи нових проблем.

Ключові особливості:
--потужна боротьба проти запалень, свербежу та почервонінь;
-ніжне очищення епідермісу;
--прискорює загоєння і добре працює проти акне;
-стабілізує гідро-ліпідний баланс, зменшує вироблення себуму;
- видаляє надлишки жиру шкіри, очищає пори і розбавляє сальні пробки.

Об'єм: 150мл

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
80% виконаних замовлень
Була