Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання bioaqua snail repair & brightening з муцином равлика 100 г

180 грн
Опис

BioAqua Snail Repair&Brightening Foam — це пінка для вмивання зі слизом равлика. Вона активно усуває всі типи забруднень, оздоровлює шкіру, позбавляє її надмірної жирності, пігментацій, лущення й пересихання.

Активні інгредієнти

Слиз равлика. Слиз равлика сприяє відновленню гладкості та пружності дерми, згладжуванню зморщок, усуненню стягнення, пересихання та дискомфорту.

Екстракт гамамелісу. Гамамеліс сприяє нормалізації рівня жирності, регулює секрецію сальних залоз, звужує пори, а також оберігає шкіру від зовнішніх впливів і налагоджує її власні захисні бар'єри.

Екстракт снігового лотоса. Лотос має вибілювальні та біостимулювальні здібності. Він покращує процеси метаболізму, вибілює пігментації, виводить токсини та покращує колір обличчя.

Екстракт вівса. Екстракт вівса має зв'язувальні, протизапальні, заспокійливі й антиоксидантні здібності. Він нейтралізує надлишкову жирність, знімає подразнення, відбиває напір вільних радикалів кисню та запобігає окисленню клітин.

Трегалоза. Треголаза являє собою дисахарид, який дуже сприятливо впливає на стан шкіри. Він має високі вологозв'язувальні здібності, допомагаючи підтримувати оптимальний гідробаланс і захистити шкіру від пересихання.

Спосіб застосування: вичавіть горошину гелю, додайте води та спіньте до створення пружної кульки. Пінисту масу нанесіть на обличчя й трохи помасажуйте. Залишки видаліть водою. Повторне вмивання не потрібне — очищення відбувається за один етап.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?