Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія round lab soybean cleansing oil 200ml

720 грн
Опис

Гідрофільна олія Round lab Soybean Cleansing Oil – це засіб, що швидко та якісно очищує шкіру і пори від жиророзчинних забруднень: декоративної косметики, тональних і сонцезахисних засобів. Олія діє за принципом жир розчиняє жир і усуває ті забруднення, з якими можуть погано справлятися пінки чи гелі для вмивання. Не сушить шкіру, робить її гладенькою та шовковистою, а також попереджає появу чорних цяток.
Активні компонети засобу:
Комплекс натуральних олій (соняшника, соєвих бобів, оливи, сквалан) в тандемі мають заспокійливу та зміцнюючу дію, живлять, пом’якшують шкіру, поредержаючи зневоднення.
LHA-кислота – похідне саліцилової кислоти. Стимулює відлущення відмерлих клітин та оновлення шкіри, покращує рельєф, запобігає появі комедонів та запальних елементів.
Цераміди захищають та відновлюють пошкождену шкіру, роблять її ніжною і гладенькою, сприяють регенерації.
Олії бергамоту та розмарину зменшують запалення, покращують мікроциркуляцію, тонізують шкіру та стимулюють регенерацію.
Гідрофільна олія Round Lab Soybean Cleansing Oil при змішуванні з водою перетворюється на ніжне молочко і змивається, не залишаючи на шкірі жирної плівки. Підходить для всіх типів шкіри.
Особливості застосування:
Нанесіть олію сухими руками на суху шкіру, помасажуйте 15-20 секунд, очищаючи від макіяжу і забруднень. Ретельно змийте теплою водою. Після гідрофільної олії рекомендуємо використовувати пінку або гель для вмивання.
Об’єм — 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?