Всі категорії
Додати товар

Dr.ceuracle pro-balance morning enzyme wash

950 грн
Опис

Dr.Ceuracle Pro-Balance Morning Enzyme Wash - слабокислотний очищуючий засіб на основі м’якої ензимної пудри позбавляє від зайвого себуму, забезпечує гладкість і здоровий колір обличчя, не травмуючи шкіру.

Амінокислотна ензимна пудра з кукурудзяним крохмалем і солодовим цукром м’яко і бережемо піклується про очищення вашої шкіри, позбавляє її від зайвого себуму, що виробляється під час сну.

Дрібнозерниста і ніжна текстура ензимної пудри ідеально підходить для ранкової рутини і створює ідеальну базу для нанесення наступних продуктів.

Завдяки вмісту комплексу пробіотиків в складі, засіб підтримує нормальну мікрофлору шкіри, відновлює захисний шар шкіри і оберігає від агресивного впливу зовнішніх подразників.

Активні компоненти Dr.Ceuracle Pro-Balance Morning Enzyme Wash:

Мальтоза — ефективний зволожувач, робить шкіру гладкою і забезпечує здоровий колір обличчя.

Кукурудзяний крохмаль — містить ензими амінокислот, які м’яко видаляють омертвілі клітини шкіри і себум.

Унікальний комплекс з 5 видів пробіотиків — зміцнює природну бар’єрну функцію шкіри, знезаражує шкіру, заспокоює запалення і свербіж.

Фермент кефіру гриба (унікальне поєднання молочнокислих бактерій і молочних дріжджів) — пригнічує ріст шкідливих мікроорганізмів, що викликають запалення.

Масла апельсину, мандарину і літсея кубебу — підвищують гладкість і еластичність шкіри, тонізують і вирівнюють тон шкіри.
 

Dr.Ceuracle Pro-Balance Morning Enzyme Wash підходить для усіх типів шкіри, навіть для проблемної і чутливої.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?