Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір eve lom очищаючий крем з мусліновою серветкою eve lom, 8 g

250 грн
Опис

Eve Lom Cleanser – революційний косметичний продукт, який змінив уявлення про очищення шкірного покриву. Він є універсальним і підходить абсолютно для всіх типів епідермісу, відрізняється збалансованим складом та гарантує ефективний догляд у будь-яку пору року.

Активна формула бальзаму від бренду Eve Lom розроблена на основі чотирьох ароматичних олій – єгипетської ромашки, евкаліпту, гвоздики та хмелю. Відразу після першого застосування видно чудовий результат: шкіра стає чистою, свіжою, гладкою і сяючою.

Спеціально виткана серветка зі 100% бавовни. Відкриває пори та знімає набряклість. М'яко експонує поверхню шкіри. Покращує мікроциркуляцію шкіри.

Спосіб застосування
Масажними рухами нанести невелику кількість на шкіру обличчя та шиї поверх будь-якого макіяжу, який було нанесено протягом дня. На цій стадії очищаючий бальзам Cleanser делікатно видалить усі форми макіяжу зі шкіри, включаючи туш для вій. Намочіть муслинову серветку у гарячій воді та відіжміть надлишок води. Ніжно притисніть серветку до обличчя та шиї на кілька секунд. Тепло пом'якшить шкіру та відкриє пори, дозволяючи ефірним маслам очистити шкіру від забруднень. Для оптимального очищення ця стадія може бути двічі повторена.

Складіть гарячу промиту серветку прямокутником і дрібними круговими рухами видаліть з обличчя та шиї всі сліди бальзаму Eve Lom, що очищає. Муслинова серветка ніжно видалить відмерлі частки з поверхні шкіри та посилить циркуляцію крові. Змочіть серветку холодною водою і притисніть до шкіри, щоб закрити пори та закінчити очищення. - Один раз на день, на ніч, для нормального/сухого типу шкіри. - Двічі на день, вранці і ввечері, для типу шкіри з порами, що забилися.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 8мл
Продавець
beautykosmos
beautykosmos
Супер-продавець
89% виконаних замовлень
Була