Всі категорії
Додати товар

Ліфтинг масажер для шиї та обличчя face lifter

303 грн
Опис

Багатофункціональний масажер для очищення, догляду та зволоження шкіри обличчя і шиї. Поєднує в собі термомасаж, мікрострумову, LED та іонотерапію. Регулярне застосування цього масажера дасть змогу позбутися дрібних зморшок, мішків під очима, а також вирівняти колір обличчя і підвищити еластичність шкіри. За запевненням виробника, використання цього апарату вдома всього лише 5 хвилин на день здатне замінити салонний догляд.

Має ергономічну форму, завдяки чому прекрасно лягає в руці. А зроблена головка під кутом 160° відмінно переміщається по обличчю і шиї. Управляється єдиною кнопкою на корпусі: тривале натискання - вмикання/вимикання, швидке натискання - зміна режимів.

Позитивно і негативно заряджені іони ефективно очищають шкіру від забруднень, доставляють косметичні засоби глибоко в шкіру, а також сприяють кращому засвоєнню поживних елементів, прискорюють обмін речовин, розгладжують неглибокі зморшки, повертають шкірі здоровий вигляд і сяйво.

Перед використанням необхідно очистити і зволожити оброблювану ділянку шкіри за допомогою рідини, зволожувального крему або гелю.

Особливості:
Очищає бруд у глибоких порах і сприяє їх звуженню. Знебарвлює кольорові плями, видаляє прищі, а також вирішує проблему темного кольору і тьмяності шкіри.
Сприяє поглинанню засобів для догляду за шкірою, зміцнює активність шкіри і реалізує ефекти омолодження шкіри, відбілювання та усунення зморшок.
Електроміостимуляція повертає м'язам пружність і пружність, приводить їх у тонус.
Процедуру можна порівняти з фітнес-тренуванням, тільки при цьому вам не потрібно напружуватися. Апарат все зробить за вас!
Мікроструми проникають у глибину шкіри, м'язовий шар, м'язи обличчя зміцнюються, приходять у тонус.
Стимулюють регенерацію колагену, прискорюється кровотік і відтік лімфи, поліпшується метаболізм.
Підтягується овал обличчя, зменшуються глибокі злами, лінія молодості стає більш вираженою і чіткою.
Термомасаж сприяє кровообігу шкіри, знімає стягнутість і еластичність шкіри, а також зберігає шкіру в кращому стані протягом тривалого часу, щоб відновити блиск і активність шкіри.
Усі три режими працюють із функцією вібрації на 7000 об/хв, вона вмикається автоматично під час контакту зі шкірою.
Масажер має 1 рівень потужності. Вмикається натисканням і утримуванням кнопки ввімкнення, цією ж кнопкою перемикаються режими.

Характеристики:
Потужність: 2.5 Вт
Режим очікування після 4 хвилин і автоматичне вимкнення через ще 1 хвилину бездіяльності
Живлення: від вбудованого акумулятора 500 мАг, зарядка через MicroUSB (кабель у комплекті)
Час повного заряджання: 2 години
Матеріал: ударостійкий пластик
Розмір: 12*9*4 см
Вага: 105 г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?