Всі категорії
Додати товар

Фітомус для вмивання пінка очищуюча серії морські водорості white mandarin choice

300 грн
Опис

Об'єм 160 мл

Делікатно видаляє бруд, не пересушуючи епідерміс і не руйнуючи його гідроліпідний бар'єр. Попереджає запалення та висипання.

Шкіра стає чистою й свіжою, значно покращується колір.

Сапоніни екстракту мильного кореню добре розчиняють бруд і себум, не пошкоджуючи гідроліпідної мантії.

Полісахариди екстрактів водоростей фукусу, ламінарії та спіруліни притягують і утримають вологу, забезпечують мякий ліфтинг, позбавляють млявості.

Екстракти волошки, звіробою, гамамелісу й календули чинять антибактеріальну та протизапальну дію.

Склад дивитися на фото

Переваги:

У фітомусі для вмивання White Mandarin відсутні жорсткі ПАР (миючі речовини, синтетичні піноутворювачі), такі як SLS і SLES, здатні викликати сухість, лущення і зневоднення шкіри, та як результат — раннє старіння. Миюча основа фітомусу — це м'які ПАР на основі натуральних масел, цукру та кукурудзи. Наші ПАР з масляною основою і рослинними жиромісткими речовинами дбайливо очистять з шкіри обличчя зайвий жир і бруд, не завдаючи їй шкоди. Рослини для екстрактів вирощують згідно з вимогами органічного землеробства (без хімічних добрив і пестицидів, мають сертифікат «Органік») або в дикій природі в екологічно чистих районах. У фітомусі для вмивання White Mandarin відсутні штучні барвники та ароматизатори, які є досить токсичними і можуть викликати алергію. Замість ароматизаторів ми використовуємо натуральні сертифіковані ефірні масла, які є джерелом корисних речовин, необхідних для ефективного живлення та зволоження шкіри. Ми використовуємо харчовий консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), сертифікований ЕСОСЕRT та дозволений у виробництві органічної косметики.

Спосіб застосування:
Вичавить невелику кількість пінки, натиснув на помпу флакону. Нанесіть на обличчя легкими масажними рухами, потім змийте водою. Використовуйте вранці та ввечері.

Відправка 1-2 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?