Всі категорії
Додати товар

Ензимна пудра для вмивання tony moly i’m rice exfoliating enzyme cleanser

500 грн
Опис

Ензимна пудра для вмивання TONY MOLY I’m Rice Exfoliating Enzyme Cleanser – делікатно при цьому глибоко очищує шкіру від забруднень, компоненти які знаходяться в складі добре розчиняють сальні пробки і зменшують вираженість чорних крапок, звужубться пори. Це дрібногранульована пудра, яка при контакті з водою перетворюється на ніжну повітряну пінку. Є чудовою альтернативою скрабу або пілінгу.

Дія:
– делікатно при цьому глибоко очищує шкіру
– зменшується забиття пор, тим самим знижується кількість чорних крапок та запалень
– зменшується ороговілий шар, шкіра набуває однорідного тону і рельєфу
– стягуються пори
– нормалізується робота сальних залоз
– перешкоджає втраті вологи
– бореться з рубцями та шрамами.
– розтворює сальні пробки
– допомагає “відкрити” закриті комедони
– зменшує вираженість чорних цяток
– допомагає освітлили постакне
– запобігає закупорки пор
– має дуже хорошо пом’якшуючу дію
– нормалізує роботу сальних залоз

Активні компоненти:
Zea mays (corn) starch – абсорбент, що ідеально вбирає надлишки шкірного сала, нормалізуючи секреторну роботу шкіри. Крім того, він активно очищає та захищає шкіру від впливу шкідливих факторів.
Рисовий порошок – це очищений крохмаль із рису, відомий як Oryza Sativa, заспокоює запалені прищі, покращує стан шкіри, надає сяяню.
Алантоїн – пом’якшує роговий шар, сприяючи відокремленню відмерлих клітин, і стимулює регенерацію тканин, звужує пори. Активує захисні функції імунітету та нормалізує гідроліпідний баланс, захищає шкіру від пересихання та тріщин, допомагає у формуванні здорової тканини, має протизапальні властивості.
Екстракт папаї – фермент рослинного походження, має м’який відлущувальний ефект, виводить токсини та шлаки, стимулює регенерацію, регулює роботу сальних залоз, освітлює постакне. Благотворно впливає на жирну шкіру, покращує її тон і текстуру, роблячи її більш м’якою і сяючою.
Протеаза (Protease) – підвищує ефективність зволожуючих засобів, перешкоджає появі лущення
Екстракт рису – заспокоює і зволожує шкіру, вітаміни групи В, Е, А, РР, лецитин.

Шкіра поступово позбавляється від ороговілого шару, обличчя набуває свіжого, відпочилого й оновленого вигляду.

Регулярне застосування пудри допомагає відновити або оновити усі біологічні процеси, які відбуваються у клітинах шкіри. Наприклад, починають активніше розщеплюватися білкові сполуки, прискорюються процеси синтезу, покращується клітинний метаболізм. Засіб підходить для всіх типів шкіри, у тому числі і для чутливої.

Спосіб застосування:
насипте в мокрі долоні близько 1 грама пудри. Потріть руки разом до утворення гранул, ніжно масажуйте обличчя і потім промийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?