Всі категорії
Додати товар

Пілінг-педи з лактобактеріями medi peel red lacto collagen peeling pad

623 грн
Опис

Матувальні пілінг-педи Medi-Peel Red Lacto Collagen Peeling Pad на основі лактобактерій і колагену забезпечують комплексний вплив на шкіру, а саме:
Сприяють зміцненню і вирівнюванню шкірного покриву, активізують процеси регенерації і збільшують щільність шкіри.
Ефективно очищають шкіру, видаляють ороговілі клітини, зменшують пори і запобігають їх блокуванню.

Основний активний компонент - це інноваційна форма колагену з меншою молекулярною масою, що забезпечує швидке і глибоке проникнення в епідерміс.

Ферменти лактобактерій у складі зміцнюють природну мікрофлору шкіри, оптимізують структуру колагену, підвищують її еластичність, покращують тонус шкіри, контролюють синтез меланіну і знижують гіперпігментацію.
Завдяки використанню цього продукту поліпшується пружність шкіри, що робить пори менш видимими і вирівнює мікрорельєф.
Пілінг-педи, виготовлені зі 100% бавовни, гіпоалергенні та ідеально підходять для чутливої шкіри. Їхній дизайн забезпечує надійне прилягання, при цьому діаметр педів становить 80 мм, на відміну від стандартних 60 мм.
Які проблеми вирішує:
Ороговілі клітини поверхні шкіри.
Розширені та заблоковані пори.
Недостатня пружність і щільність шкіри.
Втрата природного сяйва і рівномірності тонусу шкіри.
Нерівний мікрорельєф і текстура шкіри.
Зниження виробництва колагену і передчасне старіння.
Порушення балансу мікрофлори шкіри.
Поява дрібних мімічних зморшок.
Надмірна жирність або сухість шкіри.
Запальні процеси та шкірні висипання.
У складі:
Syn®-Coll (гліцерин, вода, трипептид-5) є високоефективним антивіковим комплексом, який інтенсивно стимулює вироблення колагену і запобігає його деградації. Цей комплекс сприяє поліпшенню тургору шкіри, зниженню глибини мімічних і вікових зморшок, вирівнюванню текстури і зміцненню шкірного покриву.
Anti-Sebum P - це поєднання рослинних екстрактів, метою якого є регулювання активності сальних залоз. Комплекс ефективно контролює виділення шкірного сала й усуває зайвий блиск.
PHA-кислота (Глюконолактон) надає делікатне очищення, гарантовано не спричиняючи подразнення, включно з чутливими типами шкіри. Вона покращує тон і текстуру шкіри, забезпечує захист від ультрафіолетових променів і має протизапальні властивості.
Комплекс Amino Acid 6, що складається з шести амінокислот, сприяє зменшенню зморшок і зміцненню екстрацелюлярної матриці.
М'ята польова володіє тонізувальними властивостями, забезпечує освіжаючий і антисептичний ефекти, водночас залишаючи за собою приємний аромат.
Олія солодкого мигдалю бореться з дерматологічною сухістю, подразненням і десквамацією. Вона стимулює синтез колагену, покращуючи пружність шкіри та зменшуючи дрібні зморшки.
Екстракт винограду активізує процеси регенерації, зміцнює структуру епідермісу і мінімізує ризики куперозу та запальних проявів.
Екстракт насіння кави сприяє прискоренню регенеративних процесів, має антиоксидантні властивості, тонізує шкіру та зменшує набряклість.

Результат після застосування:
Гладка та пружна шкіра
Значне зменшення мімічних і вікових зморшок
Рівномірний і свіжий тон шкіри
Відсутність блиску і жирності
Скорочення видимості пор
Покращений мікрорельєф шкіри
Відновлення природного балансу шкіри
Підвищене зволоження та живлення шкіри
Профілактика вікових змін
Поліпшення загального стану і здоров'я шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?