Всі категорії
Додати товар

Знижена ціна! пінки для вмивання корейського бренду zuowl, об'єм 130 мл

115 грн -49% 59 грн
Опис

Продаються м'які пінки для вмивання корейського бренду ZUOWL, об'ємом 130 мл.

1. Ніжна корейська пінка з равликовим муцином від корейського бренду ZUOWL дбайливо очистить вашу шкіру від макіяжу та зайвого шкірного жиру. Доданий у пінку компонента - равликовий муцин захищає шкіру від пошкодження ультрафіолетовим випромінюванням і уповільнює старіння, завдяки наявності антиоксидантів, зменшує глибину та вираженість мімічних зморшок, розгладжує рельєф шкіри, прискорює загоєння пошкоджених тканин, відновлює еластичність та упругість. Термін придатності 28.06.2024р. Ціна -99 грн.

2.Ніжна пінка для вмивання з екстрактом алое, від корейського бренду ZUOWL, дбайливо очищає вашу шкіру від макіяжу та зайвого себуму. Завдяки тому, що у складі засобу міститься екстракт алое, пінка освіжає шкіру, насичує її життєвою силою, інтенсивно зволожує і навіть після вмивання не залишає почуття стягнутості. Екстракт листя алое віра активно зволожує, очищує пори, заспокоює запалення, усуває висипання, повертає тонус і насичує вітамінами. Алое має омолоджуючий ефект, стимулюючи вироблення колагену та еластину. Терміне придатності -15.08.2024 р. Ціна - 115 грн.

3. Ніжна пінка Zuowl Foam Cleansing з екстрактом рису дбайливо очистить вашу шкіру від макіяжу та зайвого себуму. Завдяки вмісту гліцерину не залишає почуття стягнутості, зволожує, освіжає та пом'якшує шкіру. Екстракт рису виконує функцію ексфоліанту та сприяє відлущуванню відмерлих частинок шкіри, а також очищує пори. Пінка з екстрактом рису зволожує, освіжає та тонізує шкіру, знімає подразнення, а при регулярному застосуванні сприяє вирівнюванню її поверхні та тону, м'яко освітлює пігментацію та розгладжує зморшки. Термін придатності : 29.06.2024р. Ціна - 99 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?