Всі категорії
Додати товар

Відлущуючий лосьйон для очищення сухої та комбінованої шкіри clinique clarifying lotion 2

180 грн
Опис

Оригінал. Без упаковки, не відкривався.
Термін придатності травень 2024 р.
Об'єм 30 мл , є декілька одиниць

Суха та комбінована шкіра потребує постійного догляду та зволоження. Такий тип шкіри, якщо не використовувати жодних косметичних засобів, починає передчасно старіти та в'янути. Від пересихання з'являються мімічні зморшки, пігментні плями, в'ялість, шкіра починає лущитись, стає роздратованою. Якісний та ефективний спосіб допомагає уникнути всіх цих неприємних проблем та відновити здоров'я та молодість.

Лосьйон Clarifying Lotion №2 створений спеціально для сухої та комбінованої шкіри, яка потребує регулярного догляду.

Активна формула засобу допомагає повністю прибрати частинки пилу, токсини, забруднення і сліди декоративної косметики. За максимально короткий термін Clinique Clarifying Lotion №2 підтягує та зволожує шкіру, розгладжує зморшки, відбілює пігментні плями та очищує пори.

До складу унікального лосьйону входять лише натуральні компоненти, які не викликають алергію, тому ним можна користуватися навіть володаркам чутливої шкіри. Clinique Clarifying Lotion №2 - це правильний шлях до красивої, сяючої та здорової шкіри.

Спосіб застосування: двічі на день - вранці та ввечері.
Змочіть ватний тампон відлущуючим лосьйоном Clarifying Lotion №2 і протріть їм обличчя та шию одноразово, уникаючи зони навколо очей та губ

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
  • 60мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Комбінована Суха
Призначення:
Антиакне Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?