Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Тонік тонер для обличчя squuualane + bha pore minimizing toner, 20 ml

200 грн
Опис

Чистіші та вузькі пори можуть стати вашими — без ризику стягування або сухості. Секрет полягає в необробленій корі білої верби, потужному джерелі натуральних КНБК із численними перевагами: знімає запалення, розчиняє змертвілу шкіру та розгладжує текстуру. Змішаний зі зволожувальним скваланом, це перша у своєму роді суміш, яка видаляє та відлущує надлишки шкірного сала, бруду та сміття, а також заспокоює шкіру. Це поєднання давньої мудрості та сучасних технологій створене, щоб збалансувати найжирніші типи шкіри, не зневоднюючи найсухіші, і залишає шкіру свіжою й готовою до решти вашого режиму догляду за шкірою.

М'яке відлущування очищає й звужує пори, роблячи шкіру гладкою й бездоганною.
Містить екстракт кори верби, натуральне джерело відлущувальних бета-гідроксикислот, що мають силу саліцилової кислоти без подразнення.
Тонік BHA містить зволожувальний сквалан — без спирту — тому шкіра залишається м'якою, свіжою й чистою, ніколи не стягнутою й не сухою.

Після очищення нанесіть тонер BHA на ватний диск і акуратно протріть чисту шкіру. Можна також вилити на долоню й акуратно поплескати по шкірі. Використовуйте сонцезахисний крем упродовж дня.

ВЕДУЧІ ІНГРЕДІЄНТИ
ЕКСТРАКТ КОРИ БІЛОЇ ІВИ: НАТУРАЛЬНА БЕТА-ГІДРОКСИКИСЛОТА, КОТОРА ВІДШЕЛУШУЄ ОМЕРТВІВШИХ КЛІТКИ ШКІРИ Й ПРОЧИШУЄ ПОРИ. ЦИТ ДРІВНІЙ ІНГРЕДІЄНТ ВИКОРИСТОВУВАТИ В МЕДИЦІ НА ПРОТЯЖНІ ТИСЯЧЬ І ВИКОРИСТУЄ УНИКАЛЬНИМИ СВОЇМИ ДЛЯ ШКІРИ.

СКВАЛАН: отриманий із цукрової тростини, він імітує природні зволожувальні олії тіла, забезпечуючи невагому вологу, доставляючи активні інгредієнти глибоко в шкіру та запобігаючи пересушуванню.
ЕКСТРАКТ ІКРИ ЛАЙМА: Цитрусова есенція м'яко відлущує й покращує текстуру шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 20мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?